Volt-e már olyan, hogy egy random ember oda ment hozzátok és még akarta venni az autótokat?
Skoda felicia pick up nyitott platósomat akarták háromszor is megvenni,egyszer otthon a parkolónál,kétszer pedig bevásárlóközpont parkolóban.Nem adtam oda,mert nagyon jó volt a munkáimhoz.
Régebben volt ez 3-5 éve,azóta már eladtam.
Megvette végül az Esperot, vagy azóta is nálatok van? Az jó ritka kocsi manapság már. :)
6# nem adtuk el, sajnos bontóba végezte.
Hűtés elszállt, motornak vége lett.
Régi, 20 éves furgonomat akarták a cigók állandóan megvenni.
Amikor már olyan rozsdás volt, hogy nem akartam rá költeni, akkor eladtam az egyiknek. Rendesen átíratta, aztán valószínűleg megtákolta és eladta, még a mai napig forgalomban van a jszp alapján.
Volt sajnos. Egy kitünő állapotban lévő német “prémiumom” volt. Csak azért jött be az üzletbe a tezsvír, hogy megkérdezze itt dolgozik e a tulaj és eladó e. Nem volt eladó de azért mondtam neki, hogy tegyen egy ajánlatot. 😆 Előadta a nagyembert meg, hogy milyen gyönyörű makulátlan egy autó (tényleg az volt) rávágott egy 500kp+adásvételi+nemhozom vissza+ nem csak a kati kell alóla ajánlatot. Kinevettem mert akkori áron is 2m körül mozogtak az ilyenek és elküldtem a 2 sarokkal odébb lévő fajtársai kereskedésébe ahol 3-400 körül voltak lelakott társai. Később visszajött és újra ajánlatott tett +50ezer.. Itt már kihívtam és elküldtem a bánatba, hogy mit is képzelt ez a tisztességes dolgozó magyar állampolgár…
Fél év múlva nagy nehezen el is adtam egy normális magyar embernek (200 réti nigger hívott előtte kb. a 600ezers ajánlatával, hiába 2.2m volt kiírva árnak.😅
Soha többet nem veszek ilyen autót, már csak az eladás végett se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!