Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire használjátok a kocsiban...

Mire használjátok a kocsiban az AndroidAutot/CarPlayt?

Figyelt kérdés

Jó dolog, hogy össze lehet kötni az autót a telefonnal, amíg újdonság volt én is elszórakoztam vele, de megmondom őszintén a mindennapi autózásban én nem nagyon használom.

Navigációt ha évente pár alkalommal használom, az autón lévő beépítettet használom. Lehet hogy nem olyan friss, mint a telefonon lévő, de az úthálózat nagy részét nem építik át évente.

Ha dugó van, szerintem felesleges okoskodni, cikázni össze-vissza kerülni. Nekem az a tapasztalaton hogy nem igazán nyer vele az ember.

Traffipaxoktól nem tartok, nem esik nehezemre a megengedett sebességhatárokat betartani.

A kihangosítót használom, de az független az AA/CP-től. Bluetooth-on keresztül azonnal csatlakozik, ha gyújtáson van az autó.

Zenehallgatás megint csak megy a telefonról bluetoothon. Vagy pendriveról.

Ezen kívül mire lehet használni, ami nélküle nem megy?

2023. jan. 26. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Waze kivetítésére használom szinte csak.
2023. jan. 26. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is a navigációt vetítem ki. Tapasztalataim szerint sokkal jobban figyelembe veszi a forgalmat, mint a beépített.
2023. jan. 26. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sem használom.

Rohadtul belassítja a telefonom és pl. waze eseten kevesebb funkció is van benne, mint a telefonos verzióban.

Ha kiszállok vagy fényképezek valamit, akkor húzhatom le a kábelről, akkor megszakad a navigáció.

Majd ha esetleg vezeték nélkül működik és nem lassítja be a telefonom, akkor megpróbálkozom vele újra.

2023. jan. 26. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Waze / Google Maps kivetítése, Spotify vezérlése. Ennyi.
2023. jan. 26. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyan arra, mint a 4-es. Waze plusz Spoti másra szerintem felesleges.
2023. jan. 27. 07:06
 6/11 anonim ***** válasza:
#3 Vannak gyártók akiknél már vezeték nélkül is működik.
2023. jan. 27. 07:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez inkább évjárat, mint gyártó kérdése. Az újabb, pár éves autókban már vezeték nélküli. Az ilyen nagyjából 5-8 év körüliekben még USB kábellel kell csatlakozni.
2023. jan. 27. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Újak közül is van amelyik kábeles.
2023. jan. 27. 08:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Waze, live útinformációk miatt, plusz cégnévre tudok keresni pl. Lehet hogy te olyan helyen jársz, ahol nem számít (bár honnan tudnád, ha nem használod és out of date térképpel mész), nekem segít, hogy a leggyorsabban célbaérjek. Plusz netrádiót hallgatok és telefonálok elég sokat az autóban. Telefon egyébként BT-vel kapcsolódik ilyen formában.
2023. jan. 27. 12:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Én is telefonálok az autóban BT-kihangosítva, de ahhoz nem lépek be az AA/CP-be. Teljesen független tőle. A 2005-ös autómban is működött a gyári BT kihangosítás, pedig hol volt akkor még az AA?!

Nem vagyok futár, se területi képviselő. Nem szoktam napi száz céghez, száz címre járkálni.

2023. jan. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!