Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szívó benzinesek, ki hogyan vált?

Szívó benzinesek, ki hogyan vált?

Figyelt kérdés
Tehát sík úton, egyedül vezetve általában milyen fordulaton kapcsoltok el? Valahogy ezt a dolgot még mindig nem tudom hová tenni, hogy sokan már 2500nál váltanak meg 45-nél már ötödikbe van(bár én ezt nem teszem szóvá nekik). Elvileg a folyamatos alacsony fordulaton való tartás is hasonlóan káros mint az esztelen pörgetés?

2023. jan. 26. 08:44
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem kicsit volt, de mivel az asszonyt nem tudom rávenni a dinamikusabb közlekedésre (nem akarja kínozni az autót), ezért kénytelen voltam én kezelésbe venni.

Mármint a verdát. 1.6-os, turbó nélküli - a szívót nem tudom hogy érted, mert injektoros, mint szinte minden ami fiatalabb harminc évnél.

Amikor először elvittem "kezelésre", utána asszony nem értette, mitől táltosodott meg a verda. Most már érti, de ő "nem tud" máshogy vezetni, szóval marad az hogy néha fordulok egyet a kis gyösszel.

2023. jan. 26. 14:06
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
#21 valahogy azt kéne a tudatára adni, hogy pont ezzel kínozza az autót. Nem kell padlógázzal menni mindenhová, nem kell kihuzatni tiltásig, de egy egészséges 2000 körüli fordulaton tartsa, és gyorsuláskor se váltson el túl hamar.
2023. jan. 26. 14:25
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

#21 meséld el neki hogy mennyibe kerül egy hajtókarcsapágysor csere, ha túl alacsony fordulatokon vált miközben áll a gázon. :)

előbb utóbb esélyes a csere. :D

2023. jan. 26. 14:28
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Látszik hogy nem éltetek még nővel.

Tudja, agyával érti, de nem változik.

Nő.

Ez van.

2023. jan. 26. 14:33
 25/43 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam hogy az, hogy valami SOKBA FOG KERÜLNI, meggyőzi. :D
2023. jan. 26. 14:45
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
#24 Az enyémnek ezért van automatája;) Bár hiába mondom neki hogy ha S-ben használja mindig két település közt, hamar generálos lesz a kocsi….🥲🔫
2023. jan. 26. 14:46
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor engedem 2000 alá, mikor gurulok, vagy vízszintes úton tartom a sebességet.

Az enyém még nem kéri a 4-est sem 50-nél, de biztos van aki 6-ba is felrakná, mert szerinte úgy kevesebbet fogyaszt.

Amúgy meg hideg motornál is inkább forogjon 3000-t kis terhelésen, mint 1500-on erőlködjön.

2023. jan. 26. 15:48
 29/43 anonim ***** válasza:
70%

Olyan érdekes, hogy mennyien értenek egyet. Múltkor feltettem ugyan erről a témáról egy kérdést, és ott fröcsögtek meg mindenféle hülyenék elmondtak, hogy azt mertem mondani, hogy az alacsony fordulaton való terhelés rossz a motornak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..

2023. jan. 26. 16:42
 30/43 A kérdező kommentje:
Szerencsém volt 😄
2023. jan. 26. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!