Mi a probléma a Meriva Zafira lég ellenállásával? Tegnap valaki fikázta.
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 19:59
11/19 anonim válasza:
#9 Na ezt melyik pizsamádban álmodtad?😂
12/19 anonim válasza:
#9: a cw érték lehet, hogy ugyanannyi, de a homlokfelület sokkal nagyobb...
13/19 A kérdező kommentje:
Egyedül a csomagtartóban van értelme a magasabb plafonnak"
A borz a minap még a csomagtartóját is corsa méretűhöz hasonlította.
2023. jan. 23. 05:47
14/19 anonim válasza:
Nagyon megviselt ez téged, javaslom egy pszichológus felkeresését!
15/19 A kérdező kommentje:
Nem viselt meg semmi!
Csupán az ember tudatosan olvas.
Nem úgy mint ahogy jó nééhányad válaszolnak össsze, vissza...
2023. jan. 23. 08:39
16/19 elistvan válasza:
10-es azért az Astrában nem olyan kényelmes ülni 4 fővel pl mint a Merivában (azonos évjárat tehát F astra a Meriva A-val összehasonlítva.) idősebbeknek azért a beszállás is könnyebb a magasság miatt. Nem tudom pl az Astrában van-e deréktámasz extraként a mi merivánkban pl van (igaz csak a vezetőnek). 1,4 90 le-s van 2007-es 7 éve van nálunk átlafogyasztás vegyesben: 6,5 liter télen, 5,5 nyáron.
17/19 anonim válasza:
#16: Értelmetlen hasonlítás.
A Meriva 2003-as, az F Astra 91-es.
H Astrával lenne értelme hasonlítgatni.
18/19 anonim válasza:
#17 Én se értem, még ha nem is H, de minimum G. Meg milyen magasságról beszél, a hasmagassága teljesen átlagos, csak a teteje van idétlenül magasan.
19/19 elistvan válasza:
Jójó H-t akartam írni. Bocs. 16cm magas a mariva az astra nem tudom. Viszont hiába 100kg-al nehezebb a mariva és magasabb, mégsem fogyaszt rosszabbul az astránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!