Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miféle emberek trollkodnak,...

Miféle emberek trollkodnak, válaszolgatnak itt? OK, hogy a Daciát, Ladát leszólják. (bár azt se kéne) Múltkor kérdeztem egy Ford C max. felől. Nem szabad megvenni, mert biztos melós autó volt odakink, alapból szarul is néz ki.

Figyelt kérdés
Tegnap valaki egy Merivát linkelt, azt is leszólták, hogy milyen autó már, hogy néz ki. Miért nem magánembertől vesz, mert annyi van eladó. Emberünk linkelt pár autót ami nem a kereskedés kapuban volt fotózva, hogy azt magánember hirdeti, de látható volt, hogy nem. Megy az okoskodás folyamatosan, hogy nem szabad autót venni kereskedésből. Mindenki tudja, hogy alig lehet olyan hirdetést látni amit magán ember hirdet. Az is nepper legtöbbje. Komolyan mi a gond a C max.al, Merivával egyáltalán? Jaaa tudom, nem Toyota...
2023. jan. 21. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindig mindenkit leszólnak, természetesen itt mindenki zsebből vásárol új autót, a használt X millió alatt csak tragacs lehet, de ha hitelt vennél fel hogy a jót kifizesd, akkor te is egy tragacs vagy, emellett minden is ronda, ami meg nem ronda az szar.
2023. jan. 22. 10:02
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 és amit mondasz többnyire azok mondják akik még a lízingdíjat se tudnák fizetni, nemhogy a kezdőrészletet letenni. Nekem is lízinges az autó, 4 millió kezdőrészlet, 200ezres havidíj. Kiváncsi lennék hogy a hitelellenesek ezt azért szólnák le mert “fúj hitel” vagy mert a negyedét se tudnák kifizetni. Félreértések ne legyenek, nem azt akarom basztatni akinek nincs ennyije, hanem akinek nincs, és azt akarja hogy én szégyeljem magam amiért nekem van.
2023. jan. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!