Miféle emberek trollkodnak, válaszolgatnak itt?
OK, hogy a Daciát, Ladát leszólják. (bár azt se kéne)
Múltkor kérdeztem egy Ford C max. felől. Nem szabad
megvenni, mert biztos melós autó volt odakink, alapból
szarul is néz ki.
Figyelt kérdés
Tegnap valaki egy Merivát linkelt, azt is leszólták, hogy milyen autó már, hogy néz ki. Miért nem magánembertől vesz, mert annyi van eladó. Emberünk linkelt pár autót ami nem a kereskedés kapuban volt fotózva, hogy azt magánember hirdeti, de látható volt, hogy nem. Megy az okoskodás folyamatosan, hogy nem szabad autót venni kereskedésből. Mindenki tudja, hogy alig lehet olyan hirdetést látni amit magán ember hirdet. Az is nepper legtöbbje. Komolyan mi a gond a C max.al, Merivával egyáltalán? Jaaa tudom, nem Toyota...
Az itt kérdezgetők se a legélesebbek valljuk be. A merivás kérdés meg full értelmetlen volt, a meriva egy szar. A c-max-szal nagy gond nincs, ha nem powershift vagy ecoboost.
2023. jan. 21. 20:25
2/12 A kérdező kommentje:
A Meriva milyen értelemben szar?
Amennyiben az lenne akkor nem lennének merivák 5-10évig egy gazdánál, sőt már ki is koptak volna, mert senki nem venné meg. Az A meriva egy elnyűhetetlen igásló. Enyém négy éve van nálam 230.000.km.rel vettem, most 320.000nél járok, de nincs okom panaszra
2023. jan. 21. 21:07
3/12 anonim válasza:
A kérdező azt mondta alig van országunkban magánszemélytől Meriva, csak azt elfelejtette, hogy a semmi közepén lakik, ott persze hogy nincs sok egy ritka típusból. Ha megnézi a fővárosban és környékén tele van minden magánszemélytől Merivával. Tulajdonképpen állapot függő minden autónál, de azért az a tapasztalatom, hogy a legtöbb magyar tulaj nem tartja karban az autót, csak közlekedik vele, így a kevésbé atombiztos, alultervezett autókat nem érdemes megvenni, mert jóval könnyebb belefutni a szarba, igaz nincsenek is annyira túlárazva. Lásd Meriva. Te cserélted az olajat benne, ezért még működik. Egy kicsit jobban el van hanyagolva, akkor könnyebben szar lesz.
2023. jan. 21. 21:21
4/12 anonim válasza:
Itt mindent és mindenkit leszólnak. A fikázódást nem szabad komolyan venni, azokat a válaszokat kell megfontolni, ahol érvelnek, tapasztalatot osztanak meg. Az ilyen egy mondatos "szar és kész" válaszokat nyugodtan ignorálhatod
2023. jan. 21. 21:22
5/12 A kérdező kommentje:
3/4 A kérdező a nyugatdunántúlon lakik. Azt nem nevezném a világ végének.
Az én olajcserémről meg annyit, hogy pont nem foglalkozok az autóval, mert olcsón vettem, megy ameddig megy alapon. az olajat 20-30.000km.enként cserélem. Jaaa és olyan olajat kap amit a garis mezőgazdasági gépekből leeresztenek. Szóval felejtsük már el, hogy mi, mennyire szar!!
2023. jan. 21. 21:29
6/12 anonim válasza:
#2 Azért van náluk 5-10 évig mert akik ezeket anno megvették elég elfogultak voltak. Hogy miért szar? Egy corsa méretű, helykínálatú(talán valamivel jobb) aránytalan doboz, egy zafira légellenállásával. Ennyi erővel aki ilyet vesz vehetne egy wagonr+-t is.
2023. jan. 21. 21:31
7/12 anonim válasza:
Corsa méretű a meriva? láttál te már autót egyáltalán?
Hatalmas gyökér itt sok ember egyébként az igaz.
Pár hete egy sedánt leszóltak, mert sedan és nem lehet bele pakolni.
Az meg sajnos igaz teljes mértékben, hogy nem lehet tulajtól autót venni.
Vagy bontóba mennek az autók, vagy a kereskedőkhöz legtöbbször.
Aki magánszemélytől venne és meg is nézetné valakivel az lecsúszik róla, mert a hiénák viszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!