Honnan tudom, hogy egyirányú?
Holnap lesz a forgalmi vizsgám és az egyirányú utcákkal folyton bajba vagyok, mert (Szegeden) vannak olyan egyirányú utcák, amiket tábla nem jelez, ezekből hogyan találjam ki, hogy egyirányúak-e vagy sem?
Pl.: Szegeden a Csillag börtön melletti utca szakasz (Csemegi utca)
Az "egyirányú utca" táblától lesz egyirányú az egyirányú utca.
Ha nincs tábla, akkor nem az.
A kedvedert megneztem azt a Csemegi utcat. Honnan vetted hogy egyiranyu? Sehol nem jelzik, a google terkepen is latszik h. oda-vissza allnak a parkolo autok es a tablak sem jelzik h. egyiranyu lenne.
Amugy egeszen biztos, hogy ezzel a tudassal te kesz vagy egy forgalmi vizsgara?
"(Szegeden) vannak olyan egyirányú utcák, amiket tábla nem jelez"
Az milyen lehet?... ha tábla nem jelzi, akkor hogyan lehet egyirányú?
"Honnan tudom, hogy egyirányú?" Onnan, hogy tábla jelzi.és nem volt semmi, ami feloldotta.
Sanszos, hogy nálad még az a probléma, hogy nem tudod felidézni milyen tábla volt az útszakasz elején, és az még érvényben van-e.
Minden tanulónál megvan ez a periódus, csak többnyire a forgalmi vizsga idejére már túl vannak rajta.
Itt van a baj hogy csak bemagolja valaki a teszt kérdéseket és betudja ikszelni hogy mit kell.
A kreszt megkellene tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!