Szerinted milyen lesz Budapest közlekedése 20év múlva?
Nem forgalomcsillapítás kell, hanem visszapaterolni a picsába falura a város lakosságának a felét, és dolgozni is helyben melózzanak, ne járjanak be a belvárosba. Ezzel van a baj.
Meg a mentalitással hogy mindenki a 2,5 tonnás suvokkal viszi 2 utcányira ovodába a lárváját, meg az éjjelnappaliba is.
Egyetetéetek 3-as.
Alapvetően fejleszteni kellene a tömegközlekedést, és a jövőben is szerintem ez lenne a helyes út. Emellett visszaszorítani az autós forgalmat.
Jöhetnek az olyan hozzászólások, hogy a festő majd viszi a létráját a 7-es buszon, meg, hogy mekkora mocsokvan, veszélyes...
Ezek többnyire tények és igaz állítások, de ez mindannyiunk érdeke, hogy ne egy "autópályán" éljünk. Szerintem az jövő, hogy nagyobb teret nyerjen a közösségi közlekedés és a vonat! is és remélem ezt a (magyar) társadalom is belátja. 😊
Mivel Budapest nem fideszes, ezért O1G elvette az összes pénzt a fővárostól, ezért Budapestnek nem igazán van pénze infrastrukturális fejlesztésekre, max a muszáj-kijavítani-dolgokra telik. Marad(na) a dugódíj bevezetése és betartatása, de a fideszesek akkora balhét fognak kiverni miatta (vagy mégnagyobbat), mint a vizitdíj miatt.
Amíg a jelenlegi Kedves Vezető és a korrupt társai vannak/lesznek hatalmon, addig én reményt sem látok a körülmények javítására.
Attól még nyugodtan lehetnél az elsők között. Tudod, mint Kínában, Mao Ce-tung alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!