A családban van egy autónk ami patika állapotú, a hangszórókat leszámítva . Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?
Konkrét egy peguet 308 - 2011 kiadásról van szó .
Vegig vezetett autópályás auto, már a kezdetektől nallunk van, mindent amit cserélni kellett ki lett cserélve.
( turbó, kuplung, vízpumpa stb ! ) Ezeket konkrét még nem is kellett volna, de aki eddig hajtotta, nagyon kényes az ilyesmire és úgymond nem akar fost adni tovább.
Nekem tetszik ez az egyszerű kisautó… belső külső és teljesítmény is .
Viszont a hangszórója ramaty. Aux kábelel tudok rá csatlakozni, de szar a zene minősége legyen az telefonról vagy rádióról .
Mi lehet a gond ? Ugyanez a telefon másik kocsikban hibátlan szobal nem telefon hiba. Hangszórókat kellene cserélni vagy lehet hogy nincs gyárilag bekötve a hangszóró ? ( aki eddig hajtotta azt biztosra tudom, hogy pár alkalommal hallgatott rádiót rajta de azt is alaphangon (beszed hang ) és neki ez nem kellett ezért mem is kezdett vele akármit is )
Viszont én fiatal kent szeretnék hosszabb utaknàl zenèt hallgatni stb, havi 3000 km utazok és nem szeretnek nema csendben utazni …
Van valakinek vmi ötlete ?
" Hangszórókat kellene cserélni vagy lehet hogy nincs gyárilag bekötve a hangszóró ? "
Ezt mégis hogy gondolod??
Nem értem mire a kötekedés .
Vannak 20 éves autók, olyan zenével hogy remeg az egész kocsi, akkor most mégis mi a fenéről beszelsz #3?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!