A B kategóriás jogosítván letételével kapcsolatban a kérdésem a következő?
Figyelt kérdés
A kresz vizsga letétele után 1 évre rá tudtam elkezdeni a gyakorlati oktatást (személyes ügy kapcsán). Ez okból csak 2 alkalommal bírtam kimenni vizsgázni. Mind a kettő sikertelen lett. A határidő lejárt, ezért valószínű újból kell kezdenem az egész elméleti képzést. A kérdésem a következő, hogy ezután kimegyek újból vizsgázni, akkor már 2 vizsgaalkalmam a hatból levonódik vagy újból kezdődik a számolás?2023. jan. 15. 00:47
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a fenti helyesírási hibáért. Gyorsan írtam.
2023. jan. 15. 00:48
2/5 krwkco válasza:
Nem kezdődik újra.
Ha netán még háromszor megbuktatnak, akkor az azután következő vizsga előtt pályaalkalmasságira kell menned.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted megéri újból kezdeni?
2023. jan. 15. 01:59
4/5 krwkco válasza:
"Szerinted megéri újból kezdeni?"
Nem ismerem a körülményeidet, de miért ne?
Amit eddig megtanultál, az ad valami alapot. Nem nulláról fogod kezdeni a vezetést. Vannak jópáran, akik csak sokadjára teszik le a vizsgát. És ha már van jogosítványuk, akkor kelló óvatossággal korlátlan számú "plussz órát" vehetnek, mert jogot szereznek, hogy önállóan gyakoroljanak.
5/5 anonim válasza:
Az ötödik vizsgán két vizsgabiztos van a kocsiban. A bukáshoz elég az egyik nemleges véleménye. Utána van páv.
Ha húsz év múlva folytatnád, a két bukfenc akkor is számitani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!