Elég lenne az elektromos autók hatótávja?
Nekem az esetek 99%-ban elég lenne,azt a kevés alkalmat kibírnám hogy meg kell állni tölteni.Napi szinten pár km-t megyek városban és 7 km-re járok be,havonta párszor megyek hosszabb távot de az is max 100 km egy irányba.
Csak nagyon drágák ugye,most 2 milliós benzines autóm van tehát elérhető EV alternatíva legalább 10 év múlva lesz.
Melyiké?
Amúgy egy évben kb 10 olyan nap van, amikor több, mint 200 kmt teszek meg.
Illetve, ha mondjuk 400-500-nál többet megyek, akkor úgyis megállok valahol egy jó fél órára kajálni.
Úgyhogy egy olyan autó, aminek van mondjuk 400 km tényleges hatótávja és mondjuk 40 perc alatt bele lehet tölteni még 300 km-re valót már elég lenne.
#8 szerintem keveset is mondtál:D
A legtöbb ingázó a városán belül mozog, ezután jön az aki valami szomszédos városba. Szóval 30-40km amit max megtesz a legtöbb autóval járó egy naponta és mernék fogadni, hogy még ezzel is sokat mondtam. Szóval szerintem egy mai elektromos autóval majdnem két hétig a legtöbb autós eljárkálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!