Miért van az, hogy például Florida államban nem kötelező az autókra előre rendszám, és mégsem vezetik be jogszabályilag, hogy kötelező legyen?
"csak itt arról van szó, hogy ellentétesen van megítélve ugyanaz a dolog"
Ahogy pl. valamelyik országban lehet két feleséged, valamelyikben meg nem.
Azért írtam úgy, hogy például Florida államban. Tudod, mert nem csak ott. De ilyen apróság ne zavarjon.
A digitális rendszámról én is olvastam, illetve láttam videókban, nekem nem tetszik.
itt is ügyelnek a szépségre...egy csodaautó vizsgázott előttem, és olyan matrica-rendszámot kapott, ami nem csúfítja a több tízmilliós autót...hozásimult a lökhárítóhoz...
Amúgy itt nemhogy elöl, de hátul sincs rendszám a mopedeken, robogókon...
Na, pont azt akartam írni amit #19. Nálunk segédmotoroknak sincs rendszáma, pedig a forgalomban ugyanúgy részt vesznek mint bárki (persze, persze, a Kresz szerint más kategória és más szabályok vonatkoznak rá, de tudjuk jól hogy a valóságban ez nem érvényesül), és egy modernebb ötvenes motor, vagy egy külsőre teljesen láthatatlanul tuningolt motor simán megy 70-80-90 km/h-t. Negyvennel mehet, igen. Tudjuk hogy nem annyival mennek. Bizonyos más országokban Simsonok is fel vannak rendszámozva, teljes joggal. Na, ez szerintem már egy fontosabb kérdés.
Egyébként - náluk úgy van megoldva az infrastruktúra, mármint ami a kamerákat illeti, hogy hátulról olvassák a rendszámot ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!