Akinek kis méretű autója van, de vehetett volna nagyobbaz is az nem bánta meg?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 07:35
21/28 anonim válasza:
Jajj már megint itt vannak a csórók, akik a 25 éves papír Swiftből köpködnek minden SUVost...
22/28 anonim válasza:
@21 - 4 éves VW Golfból, 10 éves Audi A6 kombiból, és 25 éves hobbi kabrió BMW-ből köpködöm, köszi. Ha nem látod hogy egy teljesen kontraproduktív dolog SUV-t gyártani és venni amikor mindenhol a "mentsük meg a Földet" kampány megy meg az elektromos autók erőltetése, akkor kib4szott buta vagy.
23/28 anonim válasza:
Mi számít kicsinek.
Egy 3 ajtós sportos hatchback-em van. Ráadásul ültetve, nagy felnivel stb stb. Egy percre sem bánom.
Amikor nagyobb/magasabb kellene akkor szívom a fogam, de le nem cserélném. Inkább nézegetek olcsó kombikat mellé és várom a cégautót, ami viszont egy nagyobb kombi lesz, ha eljutok odáig.
24/28 anonim válasza:
#22: Nekem elektromos SUV-om van. Akkor én most megmentem a Földet, vagy elpusztítom?
25/28 anonim válasza:
Az elektromos autó összességében 2x annyi káros anyagot eredményez, mint egy dízel.
28/28 anonim válasza:
27: egyik cikk sem támasztja alá azt, amit a 25-ös hozzászólás állít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!