Az Octavia ugyanaz a méret, úgyhogy Talisman/Mondeo. Inkább a Mondeo.
2023. jan. 11. 18:18
2/11 anonim válasza:
Apámnak Octavia van, igaz csak MK2 (újabbakba sincs csoda fejlesztés ilyen téren), de ahhoz képest mennyire fapad, kényelmetlen és kicsi a konfortja, nagyon sokat kellett rálocsolni, akkor már inkább Mondeo, az egy szinttel feljebb van.
2023. jan. 11. 18:41
3/11 anonim válasza:
A szerelőd jól mondja
a ford szar
a francia autó meg lehet hogy jó lehet hogy nem
A skoda meg ha nem is egy csoda autó de azért megbizható masina
Valami japán masina is képbe kerülhetne szerintem, a japók gyártják a legmegbízhatóbb autokat..:)
2023. jan. 11. 18:44
4/11 anonim válasza:
Én egyiket sem venném...
2023. jan. 11. 18:46
5/11 anonim válasza:
Octavia csuda megbízható, semmi gond nem volt vele 7 éve. Pedig automata.
2023. jan. 11. 18:59
6/11 anonim válasza:
Inkább Skoda ha dieselt akarsz, a benzines tsi meg tfsi-k nem a legjobbak.
2023. jan. 11. 18:59
7/11 anonim válasza:
Octavia! Állítólag ennél van a legnagyobb márkahűség is, vagyis akinek volt az legközelebb is nagy valószínűséggel ezt vesz. Kényelmen meg lehet változtatni, ugyanis, mivel VW konszernes, így a márkatársak ülésszettje mindeféle gond nélkül bemegy. Nekem még az 1-es széria van, és egy Borából származó úlésszettet vettem bele 8 ezer forintért.
2023. jan. 11. 19:19
8/11 anonim válasza:
Én is Skodára szavaznék. Az előző 2-es szériába 80ezret csavartam, ez alatt egy kipufogó hőmérő ment tönkre. Az autót 400ezer feletti futással adtam el.
Tévhit, hogy a TSI-k nem jók. Nem mind ajánlott vétel, ez igaz. A 3-as Octaviába szerelt 1.4 TSI-k kifejezetten jó motorok vezethetőség, fogyasztás és megbízhatóság szempontjából is. Az 1.5 sem rossz, de a két hengeres üzemmóddal és a lomhább gázreakcióval nem mindenki tud megbarátkozni. Ezt érdemes kipróbálni vétel előtt. Cserébe könnyedén 6 liter alatt tartható a fogyasztása.
2023. jan. 11. 21:19
9/11 anonim válasza:
Egyértelműen a skoda. Így sem örülök hogy van egy kis Renault a nissanomba😒
2023. jan. 11. 22:25
10/11 anonim válasza:
Jó nagy bharom az autó szerelő ismerősöd ha így elutasítja az összes (??) FORD-ot! Egy kettes Focus-t többre becsülök, mint bármilyen fhos wagen-t. Vagy inkább így kéne írnom: "autó szerelő" ismerős...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!