A legdrágább luxusautók hogyan viszonyulnak a prémiummárkák luxuskocsjaikhoz?
Amikor megjött az aktuális Audi A8, akkor kocsis körökben sokat beszéltek róla, hogy milyen high tech kocsi, bár elvileg nem túl pontos minden esetben. A mostani Mercedes S osztály eddig is nagyon kényelmes volt, de a mostani modell is eléggé high tech kocsi lett, meg a kényelme etalon a kategóriájában.
Ezekkel szemben miket tudnak a Bentley, meg a Rolls Royce féle atom drága luxusautók? Biztos sokan a méretük meg a nevük miatt veszik a gazdagok közül, de így technika terén, meg kényelem, anyaghasználat terén jobbak mint mondjuk egy Mercedes S osztályból egy drágább féle? Nem kell rögtön AMG változat, csak erősebb motorral bíró extrás verzió.
De biztos vagyok benne, hogy mivel a Rolls vagy a Bentley egy überluxus márka, így bizonyos kőgazdag emberek elvből csak azokat vennék, ha nem mindkettőt.
Összességében a Bentley, Rolls Royce főleg anyaghasználatban képvisel egy magasabb szintet, mint a Mercedes, BMW, Audi zászlóshajók.
Emellett például az új Phantomról minden autós újságíró megjegyezte, hogy még a Maybach S-osztálynál is hallhatóan különb a zajszigetelése és a futása.
Nekem és a gyakori 99,9%-ának fixen nincs ezekkel személyes tapasztalata, de amennyire autókedvelőként tájékozódik az ember ezekről a hiperdrága luxustermékekről, nagyjából ezeket lehet levonni.
Egyébként igen, a Bentley egy VW termék, a Rolls Royce pedig BMW, az elektronikában szinte nemhogy rokonság hanem egyezés van az adott konszern egyéb termékeivel, viszont a kivitelezés nagyon más.
Ennyit tudsz csak, töröltetni a neked nem tetsző választ?
Primitív megoldás. :(
Ahogy a válaszomat sem adtam ok nélkül.
Különben, sem volt politikai, vallási, szexuális....... -vagyis kifogásolható- tartalma. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!