Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Shell kúton hogy lehet hozzáju...

Shell kúton hogy lehet hozzájutni Legohoz?

Figyelt kérdés

Tele van a Marketplace ilyen Lego polybag-ekkel/kis zacskós legokkal, rajta van az Shell lógó, gondolom ott veszik…? vagy adják X tankolás után? Esetleg hűségpontok?

Bocsánat a bugyutának tűnő kérdésekért, nekem nincs autóm, nem járok kútra.

2023. jan. 7. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kommunikáció csodákra képes.

Oda méssz és megkérdezed.

2023. jan. 7. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Van a személyzet, felteszed nekik ugyanezt a kerdest es keszsegesen valaszolnak.

Pld en a pontokat kerdeztem, hogy meddig ervenyesek stb es elmagyaraztak ha van appom akkor a pontosk alá kiirja, hogy mennyi pontot vesztek es mikor.

Bemesz, köszönsz es megkerdezed, eleg egyszerű.

Amugy az oldalrol is megrendelheted akár haza is akár egy kútra es ott atveszed.

2023. jan. 7. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak gondoltam felteszek egy kérdést, hátha valaki itt is tud segíteni vagy infót adni 🙂
2023. jan. 7. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontokért, 1l utan kapsz 1 pontot es összegyűjtöd a megfelelő pontmennyiséget tankolással, ablakmosót ha veszel kapsz extra pontokat stb, es bevalthatóak akár legóra is meg masra is, vagy megrendeled a neten es leküldik a pontokat meg levonjak a shell kartyadrol
2023. jan. 7. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, akkor ez nekem nem opció, hisz nekem ilyen nincs:)
2023. jan. 7. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor tudsz ilyeneket venni, ha van ilyen kampány.

Ha gyűjtöd a pontokat, matricákat egyéb marhaságot, akkor olcsóbban megkapod.

2023. jan. 8. 01:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy olcsóbban kijösz ha megveszed üzletben/netről pénzért.
2023. jan. 8. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!