Hogyan lehetne simsonhoz jó árban hozzájutni?
Figyelt kérdés
Nagyon el vannak szállva az árak. Hogyan, vagy hol lehetne kifogni egyet állapot nem számít. 100 körül gondoltam.2021. máj. 29. 16:56
1/8 anonim válasza:
Már bocsánat, de milyen kérdés ez?
Se típus, se pontos állapot. Ezek után milyen választ vársz?
2/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Kérdező. Írtam hogy az állapot nem szamit, és kulcsszavakban odalent ott van, hogy s50n, s51b, s51n.
2021. máj. 29. 17:19
3/8 anonim válasza:
Bemész egy random faluba. Megkeresed a kocsmát. Kérsz üveg Borsodit és egy Várda keserűt. Leállsz beszélgetni az emberekkel, aztán max 30 percen belül lesz motorod. ;)
4/8 anonim válasza:
Sajnos mindenki azt hiszi hogy az ő simsonja megér annyit mert hogy ilyen gyári olyan gyári. Nem tudom ki hogy van vele de egy simson magában nem er többet 100 ezernél. Mindenki a pénzt látja benne. Nem lehet ilyen árban találni, én is szeretnék mégegyet de nem lesz... én nem vagyok hajlandó egy gánygrófnak százezreket fizetni egy pajtaszökevényért.
5/8 anonim válasza:
Szerintem www.kepesmotor.hu-n nézegess,hátha szembejön egy jó állapotú megfelelő áron.
6/8 anonim válasza:
#3 nem mert faluhelyen pont hogy nem adják el...
7/8 anonim válasza:
Pedig ez az igaz:nyakadba veszed az ország valamelyik aprófalvas részét,egy nap alatt veszel tízet egy túlárazott,hirdetett Simi áráért.Legtöbb roncs lesz,de fixre kifogsz jót is.
8/8 Bálint6969 válasza:
100 ért sajnos sehogy ha nincs ismerős papának egy a fészerbe. Én 0-ról rakom össze ez szerintem a legolcsóbb módja, de így is 300 ba lesz simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!