Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Írnátok kb.1 200 000 ft-ig...

Írnátok kb.1 200 000 ft-ig megbízható, erős autótípusokat ami még jól is néz ki?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok és nem igazán tudok dönteni mert még nem volt autóm, de több típus is tetszik. Köszi!
2010. okt. 2. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok.

Egy apró tisztázandó kérdés, 1-200000 vagy egymillio 200 ezer?

mert ha utobbi akkor 2 toyotát is tudok ajánlani.

Vagy a körülbelül 2002 től gyártott Corollát, (ienem van)

vagypedig az 1999 körül startolt Avensist mindkettőben van erő, és jól is néznek ki.

Ha ez elöbbi áll fenn, akkor marad a régebbi Corolla, de abban sem fogsz csalódni azt garantálom.

2010. okt. 2. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
1 200 000 ft-ért írok neked megbízható, erős autótípusokat, de hogy fizeted ki? Átutalással vagy cash-ben?
2010. okt. 3. 09:49
 13/21 anonim válasza:
Szia! Én azért ajánlom neked ezt az autót, mert: erős, megbízható, nem drága hozzá az alkatrész, kényelmes hosszú távon, fogyasztása baráti (bár függ attól is, hogy milyen nehéz a lábad)! Ha megnézed nem nagyon találsz bennük motorhibásat (nem véletlen)! Nekem is ilyen autóm van bár a 93-as kiadás! De bátran ajánlom, mint autószerelő! Itt egy link jó sok képpel! [link]
2010. okt. 3. 15:05
 14/21 A kérdező kommentje:
Újfent köszönöm a válaszokat! A Toyota Avensis és a Mitsubishi között vacillálok, ez a Galant tényleg nagyon szemrevaló, de még alszom rá egyet-kettőt :)
2010. okt. 3. 19:46
 15/21 anonim ***** válasza:

Istenem jó látni, végre néhány értelmes ember egymásra talált ebben a topicban. :) ^^

19.29 es vagyok.

Annyit tudok hozzátenni, hogy ebből a 2ből már rosszat nemhúzhatsz. 2 Egyformán istenkirály autó közt vacilálsz.

Próbáld ki mindkettőt és vedd azt ameik jobban bejön rosszul már nemjárhatsz.

Na HAJRÁ!!!!!!

2010. okt. 4. 20:53
 16/21 anonim válasza:
Kedves utolsó kommentező! Köszönöm, hogy ilyen pozitív visszajelzést kaptam az ízlésemről! :-) Még azt hozzátenném , hogy nő vagyok! (15:05)
2010. okt. 5. 07:56
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon hálás vagyok komolyan mindannyiótoknak (de hülye szó), úgy érzem meghoztam a döntést, íme:

[link]

Remélem tényleg olyan állapotú lesz ahogy meg van hirdetve :)

Üdv nektek!!!

2010. okt. 5. 19:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Gratz! :D

Aztán csak ésszel, ennyi kilóméterrel még besincs járatva.

Egy dolgot tetetnél még: néhány 1000 kilóméter után, ami napi használat mellett még totál semmi, ill 1-2 év után visszajöhetnél ebbe a kérdésbe leírni a tapasztalataidat.

Peace be with you!

2010. okt. 5. 20:30
 19/21 anonim válasza:
Én csak gratulálni tudok! Ha megvetted és már használod írd le az "élményeidet"!
2010. okt. 6. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Már én is néztem ezt az autót, és (ne kövezettek meg) de nekem túlzottan gyanús. 130 000 km? Valahogy elég nagy kamunak érződik.
2010. okt. 6. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!