Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható, mennyire erős stb. a Yasminelle fogamzásgátló?
azt olvastam róla h nem hízik meg tőle az ember, meg h a pattanások is elmúlnak. és ha monjduk vmi betegség miatt hasmenés, hányás miatt nem szívódna fel,,, akkor utána nyilván rendesen kell szedni, és mondjuk mellette gumit v ilyesmit kell használni, mert akkor már nem 100as?
ja és nincsen vmi rossz mellékhatás addig amíg nem szokik hozzá a szervezetem? szal mik a tapasztalatok? előre is kösziiii.
Figyelj, lesz aki azt mondja, hogy jó ez a tabletta és lesz aki azt, hogy nem! Minden ember szervezete másképp reagál rá, tehát nem tudni, hogy neked hogy fog. Első hónapokban lehet, hogy lesz köztes vérzésed, de ez nem baj, csak szokja a szervezeted, és ez nem azt jelenti, hogy nem hat megfelelően a tabletta! Előfordulhat fejfájás, szédülés is, de egy tablettát min. 3 hónapig kell szedni ahhoz, hogy kiderüljön, hogy megfelelő-e a számodra! Attól, hogy az első hónapban lesznek tüneteid, még nem kell válltani, mert lehet hogy elmúlik (vagy lehet, hogy nem attól van)! Sokan, ha az első hónapban van valami tünetük, már rögtön tablettát is válltanak. Nem szabad. Idő kell a szerveztnek, hogy megszokja.
Ez a tabletta modern, alacsony hormontartalmú.
Én pont egy éve szedem és nagyon elégedett vagyok vele.Egy dekát sem híztam tőle.Nem tapasztaltam mellékhatást.Nekem nagyon pattanásos volt a bőröm de a tabitól nagyon szép lett.Csak havim előtt jön ki egy-kettő.Remélem segítettem.
Szerintem nem kell félned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!