Írnátok kb.1 200 000 ft-ig megbízható, erős autótípusokat ami még jól is néz ki?
Mire akarod használni? mennyit mennél vele?
Mi számít jobban az alacsony fogyasztás vagy a nagy teljesítmény?
Ha a fogyasztás szempont akkor dízelt vegyél pl Ford Focus, Opel Astra.
Ha a teljesítmény a fontos akkor Hondát vegyél, abból a legtöbb benzines és elég erősek.
Én ültem Civicben és úgy veszi a kanyarokat mint a fene. amiben ültem az 1.4-es volt, az nem volt túl erős de van belőle VTi ami 1.6-os 160LE-s és 1.8-as is van.
Azok vmi brutális gépek. A legolcsóbb VTi 1 millió amit én láttam.
A legjobb bennük hogy normál használat esetén nem fogyaszt többet mint bármelyik 1.6-os de ha odalépsz akkor megindul a gép, persze akkor a fogyasztás is megugrik.
Én minden tekintetben egy Toyota Corollára szavazok.
Elmondom röviden miért:
Egész kicsia fogyasztása, a létező legmegbízhatóbb autó, egy régi darabbal se fogsz leégni a pályán, mert megy rendesen.
De tudodmit: Ebben a kérdésben már a teljes német vs japán autó kérdés kitárgyalásra került. szerintem olvasd végig.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__748..
Ezer köszönet a válaszokért! A KAMAZ-t lehet hogy még meggondolom :D
Fiú vagyok, nem vagyok az a vagánykodó típus de szeretném ha előzésnél nem azon kellene gondolkodnom hogy biztos sikerül-e, ezért számítana az erő. Inkább hosszabb, autópályás utakra használnám külföldi meló miatt! És azért szeretném hogy "nézzen ki valahogy" mert szívesen szeretnék beleülni az első saját kocsimba :) Így melyiket ajánljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!