Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy fagyálló...

Mennyibe kerül egy fagyálló csere?

Figyelt kérdés
Nagyjából szervízekbe?

2023. jan. 5. 07:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

#20 Akkor olvasd el ezt ha tudsz angolul, itt vannak a hátrányai annak, amit te csinálsz. Működik, meg minden de minek költesz rá többet, rosszabb hatásfokért, de te tudod, magánügy, de másnak ne ajánlgass rosszat, köszönjük.

[link]

Azért a benzin más, ott előre be van keverve minden a benzinbe ami kell bele, nem is lehet rossz, mert ellenőrzik is, hogy a szabványnak megfelel-e.

2023. jan. 13. 21:05
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Jaj hagyjuk ezeket a linkeket, internet azt ír amit akar. A valóságban ezzel szemben az hogy pl: Az én motorombs 1 éve bent rohad az E10 benzin és mégsem taknyosodott be, semmit nem károsított. Én a saját szememnek hiszek, és nem azt amit az internet meg amit a lefizetett ócska propaganda szakemberek mondanak. És igen, nem, nézem meg amit küldtél mert nem érdekel.
2023. jan. 13. 21:09
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
5 éve így használom a fagyállót és semmi baja nincsen az autónak. Ezt egy közeli autó szervizes ismerősöm is megerősitette, hogy semmilyen hátránya nincsen. A többi meg hab a tortán. Kinek a papné kinek a pap. Vagy fordítva. Nekem semmi baja nincsen az autónak.
2023. jan. 13. 21:11
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Én így csinálom, és soha egyetlen egy károsodást sem szenvedett az autó. Én kizártan fagálló koncentráltumot teszek bele, a 40 fokba se meg fel a hőfok 70 -re. Max 65.
2023. jan. 13. 21:13
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel rácáfoltam amit ide hánytál. Lehet lepontozni de ezzel is megerősitést kaptam hogy igazam van. ;)
2023. jan. 13. 21:14
 26/33 anonim ***** válasza:
47%
#20 Na most én is beleolvastam a cikkbe, szóval koncentrált fagyálló sokkal kevésbé bírja a fagyást, pl. ha -40 lenne ha kevert lenne, akkor a koncentrált -10 körülig bírhatja, Magyarországon ez még elviselhető, nem nagyon szokott ilyen hideg lenni, ezért még nem kuka a motorod. Aztán elveszti a rozsdaálló képességét is, ha nincs keverve, ami az egyik fő funkciója lenne a fagyállónak. Tulajdonképpen akkor használj nyugodtan csapvizet, az majdnem ingyen van. Nem azzal van a baj, hogy azt használod és ignoráns vagy, hanem hogy itt ajánlgatod másoknak ugyanezt és gondolom el fogod adni az autódat hibátlan, újszerű, szuper állapotúnak, közben hengerfejes.
2023. jan. 13. 21:15
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Vannak bajok nálad rendesen
2023. jan. 13. 21:22
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy elmondtam 5 éve az autóban így használom és köszöni szépen de jól van az autó. Sima koncentráltumot belerakaktsm és ennyi. Pedig én autópályán havonta 2x is megyek 110-el. És soha nem volt gond. Hagyjuk szerintem mert nálad komoly bajok vannak.
2023. jan. 13. 21:24
 29/33 anonim ***** válasza:
91%
Akkor tisztázzuk. Tudod egyáltalán mit jelent az hogy koncentrátum, mert leírni nem tudod.
2023. jan. 13. 21:33
 30/33 anonim ***** válasza:
50%

Tudom mit jelent. De ahogy írtam nem érdekel hogy te mit mondasz. Én tudom hogy 5 éve ezt használom desztilált viz nékül és nagyon jól van az autó 5 éve már. Nem mindenki tesz bele desztilált kevert

fagyállot. Van aki smián rakja bele. Semmilyen kért nem tesz bele. Olvass utána a neten ha már itt okoskodsz. Vitát lezártam.

2023. jan. 13. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!