Tűnik el a fagyálló az autóból, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nem látok se lecsöppenést, se nem füstöl az autó fehéren. Nagyon jó, erős, keveset fogyaszt. Kb. 1 hónapja feltöltöttem fagyállóval a kiegyenlítő tartályt, mentem kb. 1000 kmt, most negyedik van, ez kb. fél liter fagyálló vagy kicsit kevesebb, ami hiányzik. Hova tűnhetett az a fagyálló? Mekkora gond ez? Mit jelenthet? Sima egyszerű szívóbenzines autóról van szó.2022. dec. 17. 12:33
1/14 anonim válasza:
A szintet ugyanakkor nézted? Tehát hidegen vagy melegen? Pedig ha eltűnik csak két opció van, elfolyik vagy eszi a motor.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem ugyanakkor, igazad van, melegen néztem, minimumon volt, utána töltöttem fel maxra, most teljesen hidegen néztem. Ha nem füstöl és nem látok folyás nyomot, akkor hogy találom meg a hibát? Ha eszi az mit jelent? Nagy gondot?
2022. dec. 17. 12:45
3/14 anonim válasza:
ha nem füstöl és nincs tócsa, attól még csepeghet a blokkra. Nekem is volt hasonló régen.
4/14 anonim válasza:
Az enyémből is fogy,kb fél-egy liter/év...Nem foglalkozom vele.
5/14 anonim válasza:
Csatlakozás bilincs gyenge , repedt a vezeték vagy a tartálycsonknál elengedi.
6/14 anonim válasza:
Elcsepeghet úgy hogy nem látszik, elpárolog és csak alapos átvizsgálásnál lehet meglátni.
De meg is eheti , ha nagyon fogja enni akkor érdemes megbontani egy hozzá értőnek.
7/14 anonim válasza:
Én a sima mezei szívóbenzinesen cseréltem a biztonság kedvéért hengerfejtömítést, fél nap alatt megvolt, előtte túlnyomás volt a tartályban, elég nagy.
Csere után ez megszűnt, hogy fogyott-e, azt nem tudom, de valószínű.
Dízel 1.9-nél volt ugyanilyen nálam, ott is így kezdődött, pár 1000km után már kinyomta a vizet a kiegyenlítőn keresztül, hogy nem maradt benne semmi.
A szúróláng csodákra képes. :(
Na meg ha víz nélkül mászkál vele a T. tulaj.
Idióta kiscsajoktól ne vegyé autót...
8/14 anonim válasza:
Konkrét típus esetleg? Amúgy keress olyan szervizt, ahol tudnak nyomás próbát csinálni, akkor hideg motoron nem párolog el a cucc.
9/14 anonim válasza:
Lehet kapni uv festéket. Még ha olyan helyen folyik el a víz ahol egyből elpárolog azért uv lámpával meg lehet találni a nyomát.
10/14 anonim válasza:
Én akkor jártam így amikor egy szorító bilincs megadta magát és akárhányszor ráhúztunk egy idő után lazább lett és emiatt engedte ott ki a vizet. Raktunk rá másikat egy újat és akkor megszünt ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!