Tűnik el a fagyálló az autóból, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nem látok se lecsöppenést, se nem füstöl az autó fehéren. Nagyon jó, erős, keveset fogyaszt. Kb. 1 hónapja feltöltöttem fagyállóval a kiegyenlítő tartályt, mentem kb. 1000 kmt, most negyedik van, ez kb. fél liter fagyálló vagy kicsit kevesebb, ami hiányzik. Hova tűnhetett az a fagyálló? Mekkora gond ez? Mit jelenthet? Sima egyszerű szívóbenzines autóról van szó.2022. dec. 17. 12:33
11/14 anonim válasza:
#10 vannak amúgy jópofa kombinált bilincsek, van rajta egy rugós rész is, hogy ne lazuljon meg később, meg sima szokásos csavaros is
12/14 Loró válasza:
Lassan szivárog valahol a motortérben,ahonnan a meleg motorra csöpögve megszárad(leggec.bb ilyen tipusu hiba)
Nem tudjuk a gépkocsi típusát,de gondolom kell legyen neki utastér fűtő radiátor, az is tud ereszteni.
Hengerfejes. Üzemmeleg,járó motornál figyeld a hűtővíz tartályban a vizet. Ha vannak néha látható buborékok,az lehet jel.
Értelmesebb szerelőnek van olyan eszköze,hogy mintát vesz a vízből, és jelzi hogy hengerfejes-e, megérhet egy próbát.
Olajbetöltő sapkát ha letekered,van a belsején ilyen tejeskávé színű takony?
Ha van, az egy elég egyértelmű indikációja a hf tömítés gondnak.
13/14 A kérdező kommentje:
#12 Nincs takony az olajbetöltőnél. Körbenéztem a fagyálló útját, nem láttam folyást, csöpögést miután mentem vele. A kipufogó nem édeskés szagú és nem is füstöl fehéren. Mostanra lett minimumon a fagyálló szint, ezért fel kellett tölteni.
2023. jan. 10. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!