Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aksi baj lehet?

Aksi baj lehet?

Figyelt kérdés

Nem indul az autót. Bikázot rátéve sem indul.

Betoltuk az autót úgy elindult. Mentem vele kb 5-6km leállítottam és ismét nem indult be.

Aksi baja lehet vagy biztosíték vagy mi lehet a baj, hogy betolva meg elindult?

2023. jan. 2. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy a #10 es ìrta. Bàrmi lehet. Ki kell szűrni biztosan a hiba lehetösègeket. Kell egy tuti jó akksi!Kèrj kölcsön, próbàld ki vele! Ha azzal sem indul, bikakàbellel is próbàld ki. Ha azzal sem jó, akkor zàrd rövidre az önindítóra menö fökàbelt, hogy kizàrd a behúzó tekercset. (rövidre zàràskor ne èrj hozzà a testhez) Ha felpörög az öninditó, akkor a motorja jó, de a behúzó tekercs rossz vagy kontakt hibàs. Mivel a kocsi betolva müködött, a gyújtàs rèsszel nem lehet gond. Esetleg a gyújtàskapcsoló öninditozó rèszèvel. (nem valoszinű) Remèlem tudtam segiteni vmit...
2023. jan. 4. 09:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Meg lett nézve az aksi multiméterrel. Nincs aksi baj valószínűleg önindító lesz.

Elviszem egy autószerelőhöz, mert legalább betolva elindul😅

Köszönöm a válaszokat

2023. jan. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!