1/12 A kérdező kommentje:
A videón amúgy látszik, hogy sokkal biztonságosabb az amerikai változat, mert feltűnőbb. Az európainál villog az a halvány halogén izzó, de a ledes fék még el is nyom a fényéből.
2023. jan. 1. 15:01
2/12 anonim válasza:
Nyilván azért európai hogy ezt így lehet, ne buharálj.
3/12 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy a kevésbé jó a szabályos.
2023. jan. 1. 16:38
4/12 anonim válasza:
Mitől lenne biztonságosabb az amerikai? Attól, hogy oldalról olyan, mintha fékeznének vele? Megsúgom, nem, nem biztonságosabb.
https://www.youtube.com/watch?v=O1lZ9n2bxWA
Nem véletlen illegális Európában és valószínűleg szépen meg is büntetnének téged miatta. Ha nem veszed észre a sárga villogót, akkor a pirosat se vennéd észre.
5/12 anonim válasza:
Te már megint itt vagy? Még mindig itt vergődsz? Ennyire fáj még mindig elfogadni, hogy senki nem ért veled egyet? 😀
6/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem oyan, mintha fékeznél. A villogó fény nem fékezést jelent. Emellett pedig van az autón oldalindex is. Gondolom, rohadt sokat vezettél Észak-Amerikában. Nem ártana, mert akkor rákönnél, hogy hülyeséget beszélsz. Úgy teszel, mintha százezrek halnának meg miatta. Az pedig, hogy miért illegális, csak azért van, mert így terjedt el. Sokáig az is illegális volt, hogy egy búrában legyen az első helyzetjelző a főfénnyel. Meg a pótféklámpa is tiltott volt, ma meg alapfelszereltség. Mindez csak a törvényhozók marhaságait tükrözi.
2023. jan. 2. 09:45
7/12 anonim válasza:
Szerencsére Európában eljutottak odáig, hogy a féklámpa és az irányjelző egymástól elkülönítve, két különböző színben világítson, így nincs erre szükség.
8/12 anonim válasza:
#6 Picit nagyon mellé lőttél, mert jó pár éve itt élek Amerikában xD Két kezemen nem tudom megszámolni az eseteket mikor azt hittem, hogy a mellettem lévő sofőr index-el pedig csak fékezett, mert nem láttam a másik oldalon lévő lámpáját, amit kitakarta az A oszlopom. Nézd meg a videót, amit küldtem ;)
9/12 A kérdező kommentje:
Dehogy élsz te kint. A villogó fény pedig az irányjelző, a folyamatos a fék. Ha azt látod, hogy melletted folyamatosan világít pirosan, akkor tuti, hogy nem irányjelzőzik. Ha ennyit nem tudsz megkülönböztetni, ne ülj autóba.
2023. jan. 2. 18:23
10/12 anonim válasza:
#9 Szerintem csak jobban tudom, hogy melyik országban élek, mint egy random hülye gyakoris gyerek xD Mivel láthatóan te soha nem éltél itt és nem tudod, hogy hogyan vezetnek itt, fogalmad sincs miről beszélek. Ezeknek fogalmuk sincs, hogy mi az a motorfék és milliószor nyomják meg pillanatokra a féket, ez az, amit könnyű összetéveszteni. De ja, te biztosan jobban tudod, te élsz itt, te vezetsz itt, nem én xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!