Van olyan autó, ami szerintetek nem jó kategóriába van besorolva?
Ilyen kategória nincs is a hahun.
Most megnéztem, az új vitarák többsége a "városi terepjáró (crossover)" kategóriában van. Ez szerintem teljesen rendben van.
Ezt írtad:
"Pl egy új vitara a kisautó/terepjáró kategóriába van besorolva a hahun."
Erre írtam, hogy nincs is ilyen kategória a hahun.
"Kisautó": A Vitara egyáltalán nem nagy autó, annak ellenére, hogy sokan szeretik ezt hinni. Csak magas. Emiatt becsapós egyeseknek első ránézésre. Ha megnézzük a konkrét méreteit, a magasságát leszámítva, mind a hossza, mind a szélessége lényegesen elmarad egy 5 ajtós Astráétól, ami nem egy kifejezetten hatalmas autó, legfeljebb közepes.
"Terepjáró": Az "új" Vitarák döntő többségében, bár lehet hogy felárért kérhető lenne, nincs összkerékhajtás, se felező, se differenciálzár, tehát semmi olyan technika, ami egy autót terepjáróvá tenne. A többség szerintem nem is erdőre, mezőre, terepi munkaautónak veszi. Tehát a "városi terepjáró (crossover)" sokkal jobb elnevezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!