Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóba hátsó dobot mindenhol...

Autóba hátsó dobot mindenhol csak párban lehet kapni? Nekem csak egy darab kéne. Van olyan hely ahol darabra is kapni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 29. 15:58
1 2
 11/12 benboglar ***** válasza:

Most voltam az Opel szalonban felülvizsgálatra! Lengéscsillapítót kell mind 2-őt kicserélnem és a kipufogó dobom hátsó bilincsét - 1 db. Adtak árajánlatot is, de barátom autószerelő és olcsóbban jut az alkatrészekhez, mint a Szerviz!

Nekem megérte a 10 ezer Ft-ot,hogy szakember nézte át és meg is mutatta,mit kell beszereznem,hogy rendbe legyen az autóm! Amikor féket javítottuk 2 éve,párban lett cserélve a fékbetét. Mást nem kellett!De olajat is cserélek, új olaj- és légszűrővel, nő létemre ezt meg tudom tenni. A többi a szerelő barátom dolga.

2022. dec. 30. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért kellene mindig párban cserélni?

A jobb oldal általában többet kap. Rossz padka töredezett útszéle stb.

Szóval ha tönkremegy bármi, mindíg mindent párban cseréljünk?

Mekkora marhaság.

Nézzünk pár dolgot

Elszakad az egyik fékkötél cseréled a másikat is?

Eltörik a kézikkilincs a dobfékban, kidobod a másikat is?

Jobboldalt elfossa magát a munkahenger veszel a baloldalra is?

Felütöd egy bukkanóban a gólyalábat, kettőt veszel helyette?

Fölszakad a gumi a szélső gömbfejen, vizet kap és rozsdásan berág.

Kicseréled a másik oldalt is?

Kiverődik egy szilent valamelyik lengőkarban, akkor cseréled alul/felül/elöl/hátul az összeset?

Órákig lehetne sorolni a példákat.

2023. jan. 12. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!