Suzuki vstrom 650 2008 2személyel és csomaggal hogy bír egy több ezer km-es túrát?
Szerintem ezt inkább a facebook csoportunkban tedd fel
Nekem is ilyen mocim van, pont ez az évjárat, de én csak most vettem.
Az az igazság hogy a menetbe való közlekedésnek megvan a maga írott és iratlan szabálya.
Ha most az első elkezdi eszement módon csavarni neki akkor lehetetlen együtt haladni.
De ha az első nem megy többet 100-nál és még ráadásul figyel is hátra a többiekre akkor lehet együtt menni és nem fogsz lemaradni.
Különösen forgalomba és ha van rendőrlámpa akkor biztos hogy lesz aki leragad ott és utána bekell várni lassan.
Egyébként is az ilyen kirándulás nme arról szól hogy ki tud gyorsabban menni és melyik gyorsul fel 100-ra hamarabb.
Próbálj meg a sorban az elsők közt menni.
Pld ha az első megy 90el akkor már a 20. A sorban mehet kb 120al, hogy tartsa a tempót.
Minnél hátrébb vagy annál jobban kell csavarnod a gázt.
650es 2 személlyel+felpakolva megérzi jobban a plusz kg-okat, míg egy 1200asnak kb meg sem kottyan. Olajat, olaj/légszűrőt, gyertyát cserélnék az út előtt, fékfolyadékot és legalább fékbetéteket, féktárcsákat megmérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!