Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy motorcsere?

Mennyibe kerül egy motorcsere?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy volvot, amiben pl 400-500e km vagy több van és arra gondoltam, hogy motorcserével “új” autó. Nem értek hozzá, de hosszútávra kellene úgyis és ez legoptimálisabb egyelőre.

300E körül lehet összesen ?

2022. dec. 26. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugye nektek fingotok nincs arról mi fán terem ez az egész?

Hogy jönnek már ki (főleg a mostani árak mellett) 300 ezerből?

Csak a használt motor vagy 150 ezer és akkor még egy olajat nem vettél.

Hol van a szerelőnek a díja plusz a papírmunka meg ilyenek.

2022. dec. 27. 01:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen lerúgott/sokat futott autók tákolása max akkor éri meg ha te magad szerelő vagy,esetleg van ismerősöd aki ingyen/nyomott áron megcsinálja neked.Sokkal jobban fogsz járni ha gyűjtesz még és veszel egy tényleg jó állapotút a kínálat tetejéből,nem kell heteket-hónapokat várni idegben a javításokra és a csilliós munkadíjakat kifizetni
2022. dec. 27. 07:09
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Összehasonlításul az Astrámon egy vezérléscsere kerül 500-600e-be, nem egy komplett motorcsere!
2022. dec. 27. 08:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó milyen Astrád van? J ?
2022. dec. 27. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
K, de a J-ben is volt már ugyanez a blokk.
2022. dec. 27. 11:19
 16/18 A kérdező kommentje:

De árat miert nem irtok??

A penz nem baj, csak tudjam hogy mennyi egy motorcsere kb. Autoszerelok meg mindig mast mondanak, olyan autot is vettem nem reg ahol friss muszaki volt de miutan szet kett szerelve kiderult h eletveszelyes is lehetett volna.. szoval szerelokben sem bizom mar

2023. jan. 6. 12:12
 17/18 veterán vas ***** válasza:

Az nem érdekel, hogy a beépítendő motor ára mennyi lesz?

Továbbá ki garantálja, hogy amit veszel, az a motor jobb lesz mint a jelenlegi?

2023. jan. 6. 20:58
 18/18 A kérdező kommentje:
De erdekel ez volt az alap kerdesem, de erre nem kaptam valaszt. Nincs garancia, 50-50% ennyibol az hogy jobb lesz e a motor es az is hogy ha veszek egy olyan autot amiben keves a km lehet az meg szarabb lesz mintha motort cserelnek. De igazabol ez mar sajat dontes, engem csak egy ár érdekelt h osszesegeben mennyi lehet tajekozodaskepp es nem elonyoket hatranyokat kertem (nem baj az sem persze, de a sok kommentbol egyik sem valaszolt maga a kerdesre )
2023. jan. 8. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!