Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül az alábbi...

Mennyibe kerül az alábbi motorcsere kb? (lent)

Figyelt kérdés

320i helyett egy 330i motor lepapírozással együtt?

A motor árával tisztában vagyok a lepapírozással nem...

2019. dec. 11. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Azzal is tisztában vagy ugye, hogy a 30i nagyobb nyomatéka miatt más a váltó, más a difi, más a fék? Tehát cserés a teljes hajtáslánc. Már ha nem taknyolsz hanem normálisan csinálod.

Sosem fogom megérteni hogy ha valakinek 30i kell akkor miért nem vesz 30i-t. Ehelyett otthon a garázsokban születnek ilyen szörnyszülöttek, amiket utána még normálisan karbantartani sem lehet, mert többet nem tudsz hozzá alvázszám alapján alkatrészt rendelni, semmi nem fog stimmelni.

2019. dec. 11. 13:29
 2/6 D. Brasco ***** válasza:
36%
Olcsobb es nem.utolso sorban egyszerubb eladni a 20i-t es venni egy 30i-t......ennek a taknyolasnak semminertelme
2019. dec. 11. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:
azért mert a motorfelujításom 350e ft lenne így gondoltam bele tudok rakni inkább egy erősebb olajfogyasztásra nem hajlamos motort.
2019. dec. 11. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
OK, csak cserélj vele váltót, difit, fékeket és komplett futóművet, mert a 30-as nagyobb nyomatéka illetve az eltérő súly miatt a 20-as teljes hajtáslánca és futóműve más. Csak ezekkel odaértünk, hogy tényleg nem éri meg. Ha meg hozzávesszük hogy utána egy motorcserés autó eleve értéktelen a piacon, épeszű ember nem vesz meg ilyen tákolmányt...
2019. dec. 11. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
minek adnám el ha már kicseréltem a motort? Mind1 nem a vitatkozás a célom,csak nem vagyok tisztában a költségeivel de mostmár kapizsgálom hogy nem fél milla lenne...
2019. dec. 11. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt, ha azt akarod, hogy az erősebb motortól ne hulljon szét az erőátvitel többi része, és esetleg mellé biztonságosan meg tudj állni akkor tényleg nem csak a motort kell cserélni. Nem mellesleg lepapírozni is kifejezetten szép mutatvány.
2019. dec. 12. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!