Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az újabb dáciák tényleg még...

Az újabb dáciák tényleg még mindig nem olyan jók?

Figyelt kérdés

Renaultom volt csak volt egy sajnálatos balesetem és most nézegetem az autókat tudom,hogy a renaulthoz képest valamennyivel gyengébb lehet a dacia de tényleg annyival gyengébb?Egy ismerősöm azt mondta,hogy gyenge pl a kasztnijuk is a daciáknak,mondjuk azt néztem,hogy itt ott tényleg kicsit spórolós mondjuk műanyagok tekintetében vagy ilyesmi.Nekem az is lényeg lenne,hogy ne legyen túl hajlamos a rozsdásodásra,renaultok elég jók ebben de régebbi daciákról olvastam,hogy itt ott hajlamos volt a rozsdásodásra pl csomagtér ajtó meg ilyesmi.Ismesősöm azt mondja ő inkább őjabb ladát venne mert az jobb őszerinte.

Egyébként ritka cucc de mondjuk nekem a Dacia Logan MCV Stepway tetszene.

2022. dec. 24. 20:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem státusszimbólumot akarsz villamtani a szomszéd előtt, és nem zavar egy kis fapad, akkor teljesen jók.
2022. dec. 25. 06:45
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
9es! Már mint úgy érted, hogy a Suzukikak is gyenge a kasztni juk?
2022. dec. 25. 07:13
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

6/ A kérdező nem a Dusterre volt kíváncsi, hanem az MCV-re. Mondjuk nekem mindegyik van/volt, rosszat nem tudok rá mondani.

9/ A töréstesztekben már több pontot/csillagot ér az kiegészítő eletronika, ami a Daciaban nincs benne. Ezért olcsó. Nem nézi helyetted a táblákat, a sávot,nem fékez helyetted, ezért kevesebb a csillag.

2022. dec. 25. 07:14
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
#13 Ezeknek mégis mi köze van ahhoz, hogy 20-szal lekoccolsz egy autót és összezuhan az A-oszlop? Nyilván túlzok most ezzel, a lényeg az, hogy nem, nincsenek beleszámítva az elektronikák. Töréstesztről beszéltem, semmi másról. Fent vannak az értékelések, a videók, meg lehet nézni.
2022. dec. 25. 08:02
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Akinek ez nem tetszik, lehet venni 20 milla fölött és azok biztos jobbak.
2022. dec. 25. 12:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Gondolom az én volt autóm is egy kalap szar lenne egy két embernek.
2022. dec. 25. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha újonan szeretnél Daciát venni annyi pénzből inkább vegyél egy 3-4 éves használtat kevés kilométerrel. Sokkal jobban fogsz járni vele minőségben, felszereltségben is.

Én sem ajánlom. Egyik rokonom a gyermekes kedvezménnyel vett egy 7 személyes Lodgy-t, hát hadd ne részletezzem hogy mennyire utálják. Kb az autózás legalja.

2022. dec. 26. 10:17
 18/19 A kérdező kommentje:

17/

Már milyen 3-4 éves használtat?

2022. dec. 27. 00:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a kereted és a preferenciád. 4-6 millió között rengeteg 50 ezer km alatti 2-5 éves autó van.
2022. dec. 27. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!