Az újabb dáciák tényleg még mindig nem olyan jók?
Renaultom volt csak volt egy sajnálatos balesetem és most nézegetem az autókat tudom,hogy a renaulthoz képest valamennyivel gyengébb lehet a dacia de tényleg annyival gyengébb?Egy ismerősöm azt mondta,hogy gyenge pl a kasztnijuk is a daciáknak,mondjuk azt néztem,hogy itt ott tényleg kicsit spórolós mondjuk műanyagok tekintetében vagy ilyesmi.Nekem az is lényeg lenne,hogy ne legyen túl hajlamos a rozsdásodásra,renaultok elég jók ebben de régebbi daciákról olvastam,hogy itt ott hajlamos volt a rozsdásodásra pl csomagtér ajtó meg ilyesmi.Ismesősöm azt mondja ő inkább őjabb ladát venne mert az jobb őszerinte.
Egyébként ritka cucc de mondjuk nekem a Dacia Logan MCV Stepway tetszene.
6/ A kérdező nem a Dusterre volt kíváncsi, hanem az MCV-re. Mondjuk nekem mindegyik van/volt, rosszat nem tudok rá mondani.
9/ A töréstesztekben már több pontot/csillagot ér az kiegészítő eletronika, ami a Daciaban nincs benne. Ezért olcsó. Nem nézi helyetted a táblákat, a sávot,nem fékez helyetted, ezért kevesebb a csillag.
Nézd, ha újonan szeretnél Daciát venni annyi pénzből inkább vegyél egy 3-4 éves használtat kevés kilométerrel. Sokkal jobban fogsz járni vele minőségben, felszereltségben is.
Én sem ajánlom. Egyik rokonom a gyermekes kedvezménnyel vett egy 7 személyes Lodgy-t, hát hadd ne részletezzem hogy mennyire utálják. Kb az autózás legalja.
17/
Már milyen 3-4 éves használtat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!