Az újabb dáciák tényleg még mindig nem olyan jók?
Renaultom volt csak volt egy sajnálatos balesetem és most nézegetem az autókat tudom,hogy a renaulthoz képest valamennyivel gyengébb lehet a dacia de tényleg annyival gyengébb?Egy ismerősöm azt mondta,hogy gyenge pl a kasztnijuk is a daciáknak,mondjuk azt néztem,hogy itt ott tényleg kicsit spórolós mondjuk műanyagok tekintetében vagy ilyesmi.Nekem az is lényeg lenne,hogy ne legyen túl hajlamos a rozsdásodásra,renaultok elég jók ebben de régebbi daciákról olvastam,hogy itt ott hajlamos volt a rozsdásodásra pl csomagtér ajtó meg ilyesmi.Ismesősöm azt mondja ő inkább őjabb ladát venne mert az jobb őszerinte.
Egyébként ritka cucc de mondjuk nekem a Dacia Logan MCV Stepway tetszene.
Hát nézd, bizonyos esetekben még az idei évjáratúak is kompromisszumosak. Tudom, mert fél éves Dacia van a családban (egészen konkrétan édesapámnak), és például a műszerfal világításának fényerejét nem lehet állítani, az ajtót erősen kell becsukni és úgy sem sikerül mindig elsőre. Pedig szinte fullos felszereltségű Lodgy-ról van szó.
Egyébként ha az ilyen, apróbb hiányosságokkal együtt tudsz élni, akkor korrekt autó, vezetni is nagyon jó, csak megfelelően kell hozzáállni.
1/
Hát kompromisszumost sok olcsóbb kategóriás autónál vállalni kell,az én autómat is pl a tesztelők anno lehúzták meg kinek mi volt róla a véleménye én imádtam az álmom volt soha nem kellett volna más autó de sajnos jött a baleset és odalett 🙁
Nekem három ismerősömnek volt Dacia-ja. Mindegyik megszabadult tőle két éven belül, és esküsznek hogy soha többet Dacia.
"Ismesősöm azt mondja ő inkább őjabb ladát venne mert az jobb őszerinte."
Ismerősöd vagy debil, vagy rosszat akar neked.
4/
Egyik se.Milyen indokkal szabadult meg a daciától a három ismerősöd?Azért kérdem mert pl ami nekem volt autóm pl tesztelők sok helyen leszólták nekem mégis totál bejött mivel nem vagyunk egyformák.
"Milyen indokkal szabadult meg a daciától a három ismerősöd?"
Silány minőség, folyamatosan jelentkező apró hibák, amiket hiába orvosoltak garanciába, akkor is bosszantóak voltak, 8 liter feletti fogyasztás...
Kb ezeket mondták ők is:
6/
Szerintem majdnem az összes autóról lehet rosszat is írni,ez most pár ember de mi van a többséggel?
Na jó, sarkítsuk le a dolgokat, mondjunk valami kézzel foghatót.
A szintén nem a minőségről híres Suzukik 4 csillagokat kapnak a törésteszteken. A Daciánál a 2 csúcs, de bizonyos helyzetekben még a 2 csillag sem sikerül.
Ha a biztonságot ekkora ívben leszarják, akkor gondolj bele, hogy milyen a hozzáállásuk és az autó minősége a többi területen.
Szerintem ezzel mindent elmondtam. Akit ez nem győz meg, akinek ez kevés érv a Dacia ellen, az vegyen Daciát, nem is érdemel jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!