A Peugeot patinásabb, sokkal régebbi alapítású, (mára) minőségibb, jobb márka, mint a Volkswagen?
Hahahaha, opel, vw, audi, meg egyéb német vackok...
2000-től nagyjából a trágyadomb kategória mind, főleg a tehetősebb piacokra gyártanak, ennek megfelelően a szerbvízigényük is magas.
A franciák meg: dél amerika, arab országok, csóróbb európai országok, de szinte a világ minden pontjára.
Jól is nézne ki a világ, ha a csóringereknek eldobható vackokat csinálnának, horror szevízköltségekkel, kb be is húzhatnák a rolót.
A gazdag rongyrázókámék.....fizessenek csak, ha tudnak, ha akarnak.
Bár mint olyan, hogy német autó kezd valami mással összehasonulni(darab szar) kénytelenek agyonpakolni mindenféle extrával a vackaikat, hogy vigyék.
Egy darabig csinálhatják, amíg el nem állnak a vevők végleg tőlük.
Én 10 éve befejeztem a német autókkal való szarakodást, szereltem is őket, de kb egy napon nem lehet akár a franciákkal, akár a japánokkal emlegetni.
Agyonbonyolított, szerelhetetlen, gagyi, gyenge vackok. Ez lett a német autóipar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!