Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetséges ez az autó gumiknál?

Lehetséges ez az autó gumiknál?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, 19 es kerekek vannak az automon es téli gumit most szeretnék újat venni de 16 osat akarnak eladni nekem.Az úgy oké?

Állitolag 16-tól 19 - ig lehet rakni az autómra.

Mégegyszer elmondanám nem értek hozzá, nem nézzétek hülyének.

2022. dec. 23. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Szépen kinyitod a kézikönyvet és ott lesz benne minden. Az is hogy milyen méretű gumik valók az autóra. Arra azért figyelj, hogyha 16-os felnid van, akkor arra nem fognak tudni felrakni 19-es gumit. Ugyanez fordítva is.
2022. dec. 23. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
19-es kerékre biztos nem lesz jó a 16-os gumi, hacsak nem kerekestől akarják adni. 19 a felni átmérője colban (1 col 2,54mm), így logikus, hogy egy kisebb kerékre gyártott gumi nem megy rá.
2022. dec. 23. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, elütöttem egy tizedesvesszőt, szóval 1 col, 25,4mm
2022. dec. 23. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
16os ballonos téli jobb mint a 19es peres téli ézért ajánlották a 16ost persze felnivel ami nekik még több hasznot hoz
2022. dec. 23. 14:55
 5/7 A kérdező kommentje:

A 19-es a kerék de csak gumi lenne 16-os mert másik autómon 16 os kerék es gumi van de arra van othon 4 ures kerekem.

Jobban az erdekelne,hogy lehet e egy autón amin jelenleg 19 es van 16 os kerek? De igazatok van meglesem a papírokban csak nem értek hozzá.Sajnos ehhez ritka hülye vagyok,nemrég vettem ezt az autót igazából azt sem tudtam, hogy van 19 es kerék is.

2022. dec. 23. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értjük, akkor van 4db 16-os felnid, és azt gumiznád fel, és tennéd erre az autódra? Csak éppen itt jön fel a kérdés, hogy milyen autókról is van szó, mert ha teljesen más márka, akkor a kerekek rögzítése is teljesen más, pl más átmérőn vannak a kerékcsavarok. Ezen felül meg a kerekek préselési mélysége ET száma is más lehet. Meg ha a mostani autód valami nagyn sportos gép, akkor a féktárcsa is lehet akkora, hogy nem tudsz kisebb kereket feltenni.
2022. dec. 23. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Audi A4 az egyik 16 os kerekekkel.

A másik Audi TT cupe 19 es kerekekkel.

2022. dec. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!