Mindig attól félek, hogy defektet kapok útközben. Szerintetek gyakoroljak otthon? Nem tudnám szerintem kicserélni, ha baj történne. Eléggé be tudok pánikolni.
Felőlem akárhogy levehetik, én boldog lennék.
Az az elméletem, hogy a levételhez a nyomatékkulcs a maximumra volt állítva. Utána a "szakember" átváltotta az irányt és meghúzta a három csavart. Azután rájött, hogy ez így nem lesz jó és talán megpróbálta visszalazítani. De persze ugyanazzal a légkulccsal az már nem ment. Akkor levette a nyomatékot a "szokásosra" és meghúzta a többi anyát. Azután, mint aki jól végezte a dolgát, kiadta az autót.
Amit még érdemes megemlíteni, hogy sokan nem gyári emelőt használnak a kocsiban (köztük én sem)....
Mármint erre a lapos hosszú bizbaszra gondolok amit egy vasrúddal kell tekerni.
Nekem egy kicsi hidraulikus emelő van bent ami tényleg kicsi de mivel alacsony az autó így éppen befér alá.
VISZONT, ha a kerék teljesen lelapul akkor az bizony nem fog beférni sehogy sem aztán lehet trükközni, hogy hogyan is oldjuk meg a kerékcserét :D
Persze a defekt esélye nagyon kicsi, aztán az élet tud olyan szituációt hozni mint nálam.
12 év és 200+e km alatt nem kaptam defektet, majd kaptam egyet a saját autómra, rá 2 hétre faterom autójával :)))
"Felesleges, menni fog."
Megírtam (9), hogy jó eséllyel nem fog a kérdezőnek menni. Mert nem tudja a gumisok által meghúzott csavarokat meglazítani.
És a 17-es hozzászólásából kiderült, hogy tényleg nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!