Szerintetek egy fullextrás Volkswagen Arteon az valós alternatívája lehet egy BMW, Mercedes, Audi luxus autónak?
Attól függ mihez méred.
Nyilván az A8-cal nem fogja felvenni a versenyt, de egy A4-gyel inkább
A Phaeton szerintem alternatívája volt. Az kéne nekem ma is, kár hogy már nincs… Pedig egy tökéletes, nem menőzős vagy cigós luxus autó volt.
Ilyet keresnék, de hát sajnos az Arteon sem teljesen ilyen, valóban.
A phaeton csak észérvek alapján nem volt alternatíva, ugyanaz a szervízdíj, ugyanaz a minden, csak audi helyett vw logóval. Na de annyi pénzért ki akart vw-ben ülni amikor ott volt az a8?
Amúgy meg a kínai piacon van a mai napig phideon néven. És mintha láttam volna már valahol hogy készül az új phaeton, de szerintem csak pletyka, ha jönne is ugyanaz lenne a sorsa mint az első generációnak.
Nem.
Lassan már a suzuki is prémiumot szeretne csinálni az autóiból.... az attól még suzuki marad. A VW meg VW. Nem audi vagy merci.
#16 Hagyjad mert lepontoznak😂
Az Arteon egy átlag minőségű tömegcikk ami semmiben sem kiemelkedő! Köze sincs a prémium autókhoz.
Pontozzatok le nyugodtan!
14,451 a presztízs értéke
Az Audi a6 nak 15,242
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!