Szerintetek egy fullextrás Volkswagen Arteon az valós alternatívája lehet egy BMW, Mercedes, Audi luxus autónak?
Figyelt kérdés
32.5 millió a listaár…2022. dec. 21. 14:28
4/18 anonim válasza:
Nyilván nem ér fel egy S-osztályig, de egy E-osztállyal lehet egyenértékű. De persze fenntartásban is.
8/18 anonim válasza:
Szerintem ha csak presztízs miatt nézed, fixen nem.
R-line-al kívül tetszetős még számomra is, de amint beleültem az a tipikus Volkswagenen konszern érzésem volt/skoda,seat stb. középkategória.
9/18 anonim válasza:
Nagyon szép meg minden, de ettől függetlenül ez egy vw, összeszerelési minőségben, agilitásban, kényelemben sose lesz Audi szint. Ennyi erővel simán vehetnénk A6 helyett superbet is.
10/18 anonim válasza:
Az alap listaár ennek a fele, az alap Arteon R 2.5 millióval olcsóbb.
Most kaptunk új VW-ket és Skodákat cégesnek, én inkább egy Fordhoz vagy Opelhez hasonlítanám.
Pedig jól felszereltek, automaták, nagy motorral, minden úri huncutsággal, de semmi extra.
Egy Audi azért más kategória összeszerelési minőségben, anyaghasználatban, hangszigetelésben és árban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!