Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kicsi benzines igénytel...

Mindentudó99 kérdése:

Milyen kicsi benzines igénytelen kis fogyasztású autót ajánlanátok melóba járni?

Figyelt kérdés
Saját autót sajnálom kinn hagyni éjjel nappal télen nyáron. Napi 20 kilóméter megtétele a cél.
2022. dec. 19. 21:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Parkolni jó a matíz, 3 méter, befértem vele párhuzamosba :D Ennél már csak a Smart a kisebb.
2022. dec. 21. 16:55
 22/27 anonim ***** válasza:
#21-meg az egyik testrészem!
2022. dec. 21. 16:56
 23/27 anonim ***** válasza:

You wish

[link]

2022. dec. 21. 17:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Az a gáz, hogy a 400k HUF kategóriaban szerintem a típus a legkisebb tényező. Ha van egy pl köhögő Renault full rozsdamentesen, akkor az jobb lesz vegösszegben, mint egy pöcc-röff f Astra rohadasokkal.

Szóval itt szerintem nincs wishlist, itt tenyleg allapot alapjan kellene dönteni. En amúgy f Astrát neznék, de elfogult vagyok, mivel régen volt faternak, és a mai napig azt gondolom, hogy kompromisszumokkal ugyan, de elég kell, hogy legyen egy földi halandónak.

2022. dec. 21. 18:56
 25/27 A kérdező kommentje:

A lényeg ne rohadjon

Szuzukit lakatoltattam már. Mire kész lett meg átlöktem a műszakin annyiba került hogy a kocsi nem ért annyit.

2022. dec. 21. 21:45
 26/27 anonim ***** válasza:
@25, miért mit vársz? Ha ennyiért veszel autót akkor garantálom hogy ráköltöd a vételárát az első évben, baszki hát párszázezerért veszel kocsit!! Cserélni kell mondjuk gátlókat, fékeket, olajcsere szűrők és már belekóstolsz mélyen a 100k vagy akár 200k feletti értékekbe főleg ha nem te csinálod magadnak. Ha te egy régi autót jó karban akarsz tartani, az bizony hamar bele fog kerülni a vételárába, igen. Ha meg veszel egy újat akkor értékvesztésen buksz. Lehet dönteni. Álomvilágban élsz haver.
2022. dec. 23. 11:39
 27/27 A kérdező kommentje:
#26 Te meg hülyeségeket beszélsz haver. Mert egy szóval nem mondtam hogy nem költenek rá. Minden használt autóra költeni kell. Minimum az alap dolgokat megcsinálni. Az egyetlen kikötés hogy ne legyen szanaszét rohadva.
2022. dec. 23. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!