Mindentudó99 kérdése:
Milyen kicsi benzines igénytelen kis fogyasztású autót ajánlanátok melóba járni?
Figyelt kérdés
Saját autót sajnálom kinn hagyni éjjel nappal télen nyáron. Napi 20 kilóméter megtétele a cél.2022. dec. 19. 21:16
11/27 anonim válasza:
Suzuki Swift g10a nemszétrohadtat is lehet kapni csak az nem 100 hanem 400 ezerbe fog kerüni.
13/27 A kérdező kommentje:
#12 Igen én is valami ilyesmire gondoltam. Kösz. Igazából van nekem kocsim csak nem szívesen hagynám éven át a szabad ég alatt. A másik hogy nem a munkahelynél hagynám hanem az elsö céges buszmegállóig mennék vele. Magyarul éjjel nappal egy falu központjában állna őrizetlenül. Sok a nemzetiségi is. Stb.
2022. dec. 20. 12:20
14/27 anonim válasza:
Matiz erre jó lesz, sokat nem eszik igénytelen, meg ha elopják, nem dőlsz a kardodba
15/27 anonim válasza:
Mert a matiz aztán gyémánt alvázas XDDDDDDDDDDD sokkal rosszabbul jársz vele mint egy suzukival, zabálja a benzint a 3 henger 0.8as motor, városban télen 7 litert is be fog falni, kevesebb az alkatrész, és bénább konstrukció. Nekünk van, tudom miről beszélek, de ha már mindenképp matiz akkor keress 1.0 ást szokott lenni belőle 1-2 eladó darab havonta, több nem mert ritka, de az jobb azért nem erölködik annyit.
16/27 anonim válasza:
Ne már, pont Matiz? Nekünk is volt a családban, az is meg Lanos is márkán belül, nagyon sokféle autóban ültem már, régiekben - ezeknél sokkal régebbiekben - is, de fix hogy ez a kettő viszi a pálmát a legszarabb autó kategóriában. Sokkal hamarabb ülnék egy 1.3-as vagy akár csak literes régi Swiftbe, mint egy Matizba.
17/27 A kérdező kommentje:
Egyrészt nem városban használnám másrészt meg nekem meg a Swiftel van rossz tapasztalatom. Szana szét rohadt az alja. Pedig én garázsban tartottam. Gondolom mindegy ha előtte meg 15 évig az utcán állt. Na mindegy nézelődöm még. Cliót is azt is ajánlottak.
2022. dec. 20. 18:32
18/27 anonim válasza:
vegyé valami vacak bmw-t, ha megunod, könnyű lesz eladni!
19/27 anonim válasza:
20/27 A kérdező kommentje:
Elhiszem. De bármelyik kocsi lehet ilyen ha úgy van tartva. Azért kell nekem is valami olcsó pici mert a sajátomat nem akarom éven át a szabad ég alatt tartani. Hóba fagyban esőben. Na meg közterületen hagyom nem a legjobb környék. Nem hiányozna hogy összekarcolják vagy megrongálják a jobb autóm. Kell valami amit nem sajnálom.
2022. dec. 21. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!