Fagyott szélvédők gyors "leolvasztása" praktikák?
Figyelt kérdés
A belső fűtés sok idő amire leolvasztja. TikTokon láttam olyan praktikát hogy meleg vízzel leöntik, de ez nem félő, hogy betörik az ablak a hőmérséklet külömbségtől? Milyen lifehacket tudtok javasolni a gyorsan tiszta szélvédőre? Vagy marad az általános kaparás?2022. dec. 14. 20:37
11/15 anonim válasza:
A melegvíz nem jó ötlet, vagy kibírja a szélvédő, vagy nem.
12/15 anonim válasza:
Sima csapvíz jó, nem kell melegnek lennie akkor is leolvassza...
13/15 anonim válasza:
#1 voltam, le lettem pontozva, holott a további válaszokban leírtak is benne voltak a válaszomban. Én le lettem pontozva, mások ugyanilyen, csak 1-2 szavas válaszokkal pedig fel. Lehet így is.🥺
14/15 anonim válasza:
Jégoldó, jégkaparó szerintem nem sokat ér ha keményen rá van fagyva. Jégoldót egyszer vettem, elhasználtam kb. felét, a többi legközelebbre elpárolgott magától... nem egy olcsó mutatvány. Marad a viz.
Esetleg még valami akkus hőfúvószerűséget el tudnék képzelni, persze biztos akkor merülne le amikor legjobban kéne...
15/15 anonim válasza:
Youtube -> how to unfreeze a car window.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!