Az normális, hogy leolvasztás után, ha újraindítottam a hűtőt, pár óra múlva már kicsit deresek a csövek a mélyhűtőben?
Hogy a fene enné meg! Hogy van pofája a fizikának állandóan működni? Nem szégyelli magát? Legalább néhány órára megállhatna leolvasztás után működni a világ... :D
Milyen legyen a cső kérdező? A hűtőben lévő pára (mivel kitörölgetted, kimostad, van benne bően) lecsapódik az elpárologtató csöveire és oda is fagy. Majd a kövezkező leolvasztáskor eltűnik! És kezdődik előlről. Mert ez a szemét fizika működik... minden nap minden percben.
Jó tehát nem rontottam el semmit ezek szerint?
Minimális nedvesség még volt benne, amikor újraindítottam.
Hideg volt a szobában. Beindítottam a kazánt és pár perc múlva éreztem hogy meleg a radiátor és a függöny is mozgott.
Ez normális?
Pedig én nem azért indítottam be a fűtést hogy mozogjon a függöny és hogy melegedjen a radiátor hanem azért, hogy meleg legyen a szobában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!