Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy kéne a hűtőnek leengednie?

Hogy kéne a hűtőnek leengednie?

Figyelt kérdés

Ha van itt hűtőgépszerelő magyarázza már el hogy miután bekapcsoltam egy piros gombot amin egy kis cikcak van a hűtőben annak nem az lenne a lényege hogy leolvassza ?

A kompresszor elindult de nem olvadt egy óra után se semmi csak hűtött tovább.

2019. jan. 5. 19:38
 1/10 Szirty ***** válasza:
51%
A készülék leírásában mit olvastál erről?
2019. jan. 5. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
tudod, a "legyen szíves" közbeiktatása sokat lendített volna a dolgon.
2019. jan. 5. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kompresszor megy, akkor hűt. A piros gombbal éppen a megszakítás nélküli hűtést kapcsoltad be, nem csoda hogy nem olvad.

Ha a fagyasztó jeges, akkor ki kell húzni és megvárni míg leolvad.

2019. jan. 5. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az országban legalább 8 gyártó legalább 80 típusa kapható.

Az enyém Electrolux, HB230, nincs piros gombja.

És e pillanatban nem érem el Uri Gellert.

2019. jan. 5. 20:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Aki válaszolt annak köszönöm . Pörgősre vettem a kérdést.

A buta kérdésekre nyilván ha létezne használatija a gépnek vagy találtam volna 20 perc alatt a googlin erről a gombról valamit nem írom ki a kérdést.

Amúgy a kompresszor nem egyből kapcsolt be a gombra hanem kb 10 percre rá.

ÉN azt hittem olyan mint a klíma hogy azért megy a kompi mert megfordítja a folyamatot mintha fűtene belül.

2019. jan. 5. 20:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Ja ez is elektrolux kb 15 éves lehet de én is csak olyan képet találtam neten amin nincs piros gomb.

De amiért kiírtam hogy abszólút semmi hűtőgépekkel kapcsolatos wikipédia szerű átfogó magyarázatot nem találtam. Elektrolux témában sem.

2019. jan. 5. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb ha kihúzód a konnektorból ,és hagyod leolvadni. Én úgy szoktam leengedni, hogy előtte kipakolok mindent, hogy üres legyen, kihúzom a dugót, és egy műanyag tálba forralt vizet öntök amit berakok a hűtőbe, majd az ajtót becsukom. A forró víz gőzölök, gyorsabban olvad le a jég.
2019. jan. 5. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Electroluxnál piros lámpáról tudok, de az nem kapcsolható, ha kigyullad mást jelent.

Egy vagy 2 kompresszoros normál+mélyhűtő?

2019. jan. 5. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy a kompresszor nem egyből kapcsolt be a gombra hanem kb 10 percre rá."

Kikapcsolást követően kb. 10 percen belül nem tud újraindulni, megszólalt a védelem, de ha ezt többször teszi

a védelem "elfárad", és nem véd...

Akkor bele új kompresszor, de az már a nem gazdaságos kategória.

2019. jan. 5. 20:20
 10/10 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

A fagyasztó leolvasztására van egy gyorsabb eljárás. Kb 30 perc. Kell hozzá egy hajszárító, egy ember aki irányítja a meleg levegő irányát, meg egy edény amibe a olvadék víz folyhat.

Üdv.

2019. jan. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!