Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Segítséget szeretnék a követke...

Segítséget szeretnék a következő a helyzet. Beko tse 1240 kis felül fagyasztós hűtőnek 3-as fokozaton félig megpakolva mennyi ideig kellene hűteni-e?

Figyelt kérdés
1-es fokozaton használtam eddig, kb 50 percet ment majd kikapcsolt utána 2 óra múlva be. Csak mivel elég hamar megromlottak az ételek így átálitottam 3-as fokozatra már több nappal ezelőtt, kb 8 órája megy hűt rendesen a benne lévő dolgok 5-8 fokosak a fagyasztó is jó, de nem akar kikapcsolni úgy hogy ez alatt az idő alatt ki se nyitottam. Akkor kapcsol ki ha elkezdem visszatekerni a 2-es fokozat felé. Kikapcsol majd szintén kb 8-9 órát áll és újra bekapcsol. Ez normális? Hangja normális a hűtőnek, hidegek a benne tárolt dolgok. Segítsen aki tud.

#hűtő #kombi #hűtőgép #termosztát #hűt #üzemelés #sokat megy #nem akar kikapcsolni
2018. nov. 26. 19:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!