Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó akkumulátor csere után,...

Autó akkumulátor csere után, nem működik a távirányítós gomb. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a hétvégén vettem egy új akkumulátort az autómba, mivel kezdett tönkre menni. Hétvégi szerelőhiány miatt, saját magam cseréltem ki az akkumulátort, amivel semmi baj nem volt első látásra, egyből indult az autó. De amikor próbáltam a kis távirányítóval lezárni, nem ment, majd később megnéztem, ha kulccsal zárom, akkor semmi probléma nincs, viszont kinyitni sem tudom a távirányítóval. Kicsit idegesítő belülről kinyitogatni az ajtókat, ha valaki más is be akár szállni. A távirányítóval semmi baj nincs, nem merült le.

Autóm: 2007 Audi A4 1.9 dízel

A válaszokat előre is köszönöm! ;)

2022. dec. 13. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
VW csoportos autóknál szerintem nem működik a kézi programozás, diaggal kell újra tanítani, Legjobb, ha keresel egy márkaszervízt, vagy olyan szerelőt, aki foglalkozik vw csoportos kocsikkal.
2022. dec. 13. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
újra kell tanítani
2022. dec. 13. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd ebből is tanulsz és legközelebb nem kötöd le az akkut hanem mintha bikáznád és úgy cseréled ki.
2022. dec. 13. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!