Skoda Fabia I benzines autót hogy lehet kinyitni, ha lemerül az akkumulátor?
Nem teljesen értem, a kulcslyuk ott van a kilincs végénél. Ahogy ezen a képen is: [link]
Feltételezem, ezt megtaláltad volna. Meg van buherálva az autó, és ezt eltüntették róla? Egyébként az akksi nem merül le kötelezően télen, ha odafigyelsz rá. Meg van annak előjele is, ha tönkremenne, venni kell bele újat és nem lesz gond. Tíz éve használok távirányítós záras autókat, soha nem jártam még úgy, hogy kulccsal kellett volna kinyitni. A kulcsban is lemerülhet az elem, arra is oda kell figyelni, de annak is vannak előjelei, például hosszabban kell nyomni, nem sikerül elsőre, stb.
Nézz utánna kimondottan kivitelére évjáratra pontosan , hogy van-e kìvül véaz nyítója a csomagtérfedélnek .
Nekem a 2006-os kombin a kis kocka fedélt ki lehet pattintani a rendszám világításnál és ott van egy kulcs lyuk . A műanyag fedél alatt nekem csak a balosnál van egy kulcsjuk ami csak a bal elsőt nyijta semmi mást . Az enyém egy 2006-os exelent kivitel azaz a fullextrás 2.0 8v benzines motorral ( német belpiacos ) havernak a 2004-es kombiján nincs vész nyitó kìnt a csomagtartóhoz . Kivitel , felszereltség , motor és évjárat ami alapján utánna kell nézni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!