Központi zár nem nyit merült akkumulátor töltése után. Mitől lehet?
A téli hónapok alatt nem használt autó akksija teljesen lemerült, a napokban raktam fel töltőre.
70 Ah-s az akkumulátor, 6,5 Amperes töltővel töltöttem kb 20-24 órán keresztül (két szakaszban két nappal folyamán).
Ha a távirányítóval próbálom nyitni/zárni a központi zárat, az ajtók zárai nem mozdulnak, csak a ledek villognak, hogy bekapcsol/kikapcsolt a riasztó. Kulccsal nyitható ugyanúgy az autó.
A motort el tudom indítani, és a fényszórók is működnek, valamint az ablaktörlő lapátok is mozgathatóak rendesen. Úgy gondolom, ha ezek működnek, elég töltöttséggel kellene rendelkeznie az akksinak ahhoz, hogy a zárral se legyen gond.
Mi lehet a probléma? Először vagyok abban a helyzetben, hogy lemerült az akksi. Ha a kérdés nem tartalmaz elég információt, írjátok azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!