Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E39 BMW akkumulátor?

E39 BMW akkumulátor?

Figyelt kérdés
Az autó már több mint egy hete all , ma takarítás közben vettem észre hogy az ablak lehúzásra kivillan a kipörgésgátló illetve az ABS ikon majd eltűnik , érdekesnek találtam így próbálgattam tovább , végül égve is maradt a két ikon , mondom rendben akkor beindítottam , de nem indul lemerült az akksi nos ez a két ikon megjelenése lehet az akksi lemerules oka? Természetesen tudom mit jelent a két ikon.
2020. febr. 25. 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:
A modern autók sok áramot fogyasztanak, nem mindig tudja ezt a generátor visszatölteni. Ráadásul az elektronikai rendszerek meg érzékenyek arra hs nem elég bika már az akksi. Attól tartok hogy el kell vinned szakszervizbe az autót. Trélerrel vagy vontatva ha kézi váltós.
2020. febr. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!