Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki rendelt már autodocról,...

Aki rendelt már autodocról, mennyi idő alatt érkezett meg a cucc?

Figyelt kérdés

Mindig nézegetem az autodocot, mindig jönnek az értesítéseik az akcióikról, de eddig nem láttam olcsóbbnak, mintha itthon elmegyek a boltba és megvenném, ami kell. (Jó, nem a Bárdi/Unixról beszélek. Ha nincs szerelői kedvezménye az embernek, ott valóban horror áron adnak mindent egy kovácsautó, zsu, partnerauto, ecoauto, stb-hez képest.)

De annyian dicsérték és két fete volt black friday akciójuk, aminek a keretében pár százalékkal valóban olcsóbbra jött ki a rendelés. Most sem jelentős az árkülönbség, 20e helyett 17e-ért tudtam rendelni szűrőket. Olaj, levegő, pollen. Mind ismert európai márka, elvileg azt írta az autodoc, hogy minden raktáron is van. Kíváncsiságból megrendeltem.

Ennek holnap lesz két hete. Eddig semmi nem történt. Ma reggel kaptam egy e-mailt a lengyel DPD-től, hogy feladták a csomagomat.

Gondolom innen még legalább egy hét mire Lengyelországból hozzám kerül a csomag.

Általában normális ez a 3-4 hét szállítás raktáron lévő egyszerűbb dolgoknál? Mert akkor végképp nem érdemes innen rendelni. Ezek olyan dolgok voltak, amik nem sürgősek, csak tartalékba vettem. De ha áll az autó, mert kell az alkatrész, akkor 1 hónap várakozás borzasztó. Inkább kifizetek 10-15%-kal többet a helyi boltban, de ott van a polcon a cumó, vagy legfeljebb másnapra meghozzák. A garanciális ügyintézésről nem is beszélve. Boltba visszaviszem, szinte szó nélkül azonnal adják is a másikat. Autodocon gondolom futárral saját költségemen vissza kell küldeni, levelezni, elbírálják, visszaküldik, amiért megint fizethetek. Közben újabb egy-két hónap... Ez számomra nem túl meggyőző, annyival nem olcsóbb.

2022. dec. 8. 07:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pontosan nem emlékszem, de egy hét alatt azt hiszem.
2022. dec. 8. 07:07
 2/15 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 2 hónapban kétszer rendeltem tőlük, egy katalizátort, és egy önindítót.

4-5 munkanap volt mindkettő.

Szerintem hívd fel őket.

2022. dec. 8. 07:19
 3/15 anonim ***** válasza:

1 hét volt nekem

Egy önindítót rendeltem onnan, 2 éve van már a kocsimba, eddig jó

2022. dec. 8. 07:45
 4/15 A kérdező kommentje:

:O Hát ez nagyon érdekes...

Felhívhatom, de ha ma adták át a futárnak, gondolom nem fogják visszahívni és az elmúlt két hetet semmissé tenni, amíg ők nem csináltak gyakorlatilag semmit.

Mindenesetre ez az autodocos rendelgetés eddig se volt szimpatikus, ezután sem lesz az.

2022. dec. 8. 08:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Az nem vmi külföldi simlis cég?
2022. dec. 8. 11:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. dec. 8. 11:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Az autodoc hivatalos mobilappjában adtam le a rendelést. A DPD pedig szintén egy létező futárcég. Kaptam csomagszámot, a magyar oldalon is nyomon tudom követni, hol tart a csomag. Elvileg még Lengyelországban, Ruda Śląskaban van a logisztikai központban, továbbszállításra vár.
2022. dec. 8. 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor lehet keverem valamivel, youtuben külföldi videói vannak magyar felírattal
2022. dec. 8. 13:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Én novemberben tendeltem tükröt s két egyéb alkatrészt tőlük. Hétfőn rendeltem és a következő héten kedden már megérkeztek.

Amiket jó tudni: Miután feladod, néz meg még egyszer,hogy mikorra esedékes a szállítás ( írja a rendelésben ). Írjál emailt vagy cseten kérdezz rájuk, hogy vannak-e ezek és mikorra jön meg. Elég hamar válaszolnal, emailre màsfél órán belül, cseten 5 perc alatt választ kapsz.

Külföldröl küldik, hiába írja hogy van raktáron. Kb

2-3 nap a rendelés előkészítése, ha van stockon.

2022. dec. 8. 16:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Autodoc külföldi cég de Magyarországra is szállítanak és van magyarnyelvű ügyfélszolgálatuk is.

Én 3 éve rendeltem tőlük egy generátort talán 1 hetet vártam rá, és azt lengyelországból küldték ha jól emlékszem.

2022. dec. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!