Mitől lehet barnás habos cucc a hűtővízen?
Figyelt kérdés
7 napja vettem egy Volvo S40 típusú autót, szerelő ismerősömmel átnèztük, és láttuk, hogy a hűtővíz tartályában ilyen barnás szutykos lé van. Leengedtük a hűtővizet, (habár a tartály is szutykos belül ), majd sima hideg csapvizet folyattunk át rajta, aztán amikor tiszta víz jött már ki alül feltöltöttük új hűtővízzel, átforgattuk stb, viszont utána megint habos barna cucc lett a folyadékon. Nem volt elèg a sima csapvíz az átmosásnak vagy hengerfejes vagy mi lehet ez vagy valahol átmegy az olaj a hűtővízbe? Vizet nem melegíti, nincs fura zaj, hang a motorból stb.2022. júl. 13. 09:02
1/13 anonim válasza:
Ha az ismerősöd valóban autószerelő akkor egyből tudná ahogy meglátja.
3/13 anonim válasza:
Nem véletlenül adták el a pénztemetőt még az előtt, hogy az előző tulaj bankszámlájának a megcsapolását megkezdte volna.
És ez nem is rejtett hiba, amikor átnézted, benézhettél volna a kiegyenlítőtartályba. Kapuccsínós kávézacc = azonnal otthagyni. Nem az eladó tehet róla, hogy nem nézted meg. Úgyhogy a reklamációt is bebuktad.
4/13 anonim válasza:
Nagyon maximálisan tisztának kell lennie a tartálynak? Ha minimális feketés kosz van a falán a víz fölött az gondot jelent, akkor nekünk is hengerfejes a kocsink?
5/13 anonim válasza:
#4 Az én 6 éves kocsimnak a hűtővize full rózsaszín. Rendesen átlátszik a tartály. De ha letekerem akkor sem látok benne semmit.
6/13 anonim válasza:
Majd lehet teszek fel képet új kérdésben délután, kíváncsi lennék. 9 éves autó...
8/13 anonim válasza:
Hideg vizzel nem lehet kimosni, trisóval kell mosni mert az nem habzik.
Szerintem vagy kétszer mosd át és hátha csak belevan rakodva a trutymó.
Bár én is azt hiszem hogy hengerfejes.
9/13 anonim válasza:
Az olajbeöntő sapkát vedd le, nézzél bele a sapkába ha a belső felén vékony szürkés nyálkás anyag van akkor hengerfejtömkö csere.
10/13 anonim válasza:
9. " hengerfejtömkő "
Ma is tanultam valami újat🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!