Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet barnás habos cucc...

Mitől lehet barnás habos cucc a hűtővízen?

Figyelt kérdés
7 napja vettem egy Volvo S40 típusú autót, szerelő ismerősömmel átnèztük, és láttuk, hogy a hűtővíz tartályában ilyen barnás szutykos lé van. Leengedtük a hűtővizet, (habár a tartály is szutykos belül ), majd sima hideg csapvizet folyattunk át rajta, aztán amikor tiszta víz jött már ki alül feltöltöttük új hűtővízzel, átforgattuk stb, viszont utána megint habos barna cucc lett a folyadékon. Nem volt elèg a sima csapvíz az átmosásnak vagy hengerfejes vagy mi lehet ez vagy valahol átmegy az olaj a hűtővízbe? Vizet nem melegíti, nincs fura zaj, hang a motorból stb.

2022. júl. 13. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es ennek örülök, de remélem a válasz többi része is hasznos volt :))
2022. júl. 13. 13:50
 12/13 krwkco ***** válasza:

A hab tapintásra olajos? A hűtőfolyadéknak van kipufogógáz szaga?

Ez megadja a választ.

2022. júl. 13. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 dolog lehet, amiért olaj kerül a hűtővízbe. Az egyik a hengerfejből adódhat a másik, ha az olajhűtőnél lesz valami olyan probléma hogy keveredik a hűtővíz az olajjal. Nekem régebben volt egy golfom, és az utóbbi miatt volt ez. Olajhűtőcsere meg sok tisztítás utána.
2022. júl. 15. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!